Hesabım
    Edgar Wright, Bilim Kurgu Komedisi "Set My Heart To Five"ı Yönetecek

    Edgar Wright'ın yeni projesi belli oldu.

    Simon Pegg ve Nick Frost'lu Three Flavours Cornetto üçlemesiyle komedi dünyasında büyük beğeni toplayan Edgar Wright'ın yeni projesi belli oldu. Başarılı yönetmen, Simon Stephenson’ın bilim kurgu ve komedi türündeki "Set My Heart To Five" romanını beyaz perdeye uyarlayacak.

    Simon Stephenson’ın henüz yayınlanmamış olan romanı Set My Heart To Five'ın sinemaya aktarılacağı haberi resmi olarak duyuruldu. Deadline'ın haberine göre kitap 2054 yılında geçiyor ve tüm insanlığın geleceğini konu ediniyor. Kitabın odak karakteri android Jared, 80'ler ve 90'larda çekilen macera türündeki Amerikan filmlerini izledikten sonra duygusal bir uyanış yaşar. Şimdi ise amacı, tüm insanlığa duygularının olduğunu anlatabilmektir. Bu yolcuğulu süresince Jared dünyayı değiştirmek için bir film senaryosu kaleme alacaktır.

    Baby Driver, Shaun of The Dead, Hot Fuzz, World's EndScott Pilgrim vs The World gibi yapımların başarılı yönetmeni Edgar Wright, bu bilim kurgu komedisinin yönetmen koltuğuna oturan isim olacak. Yönetmen henüz izleyicileriyle buluşmamış olan Last Night In Soho filminin ardından Focus Features ile anlaşmasını böylece genişletmiş olacak. Kitabın yazarı Stephenson'ın, Set My Heart To Five'ın senaryoya adapte eden isim olacağı da söylenenler arasında bulunuyor.

    Coronavirüs salgını nedeniyle Edgar Wright'ın Set My Heart To Five'ı çekmeye ne zaman başlayacağı bilinmiyor. Last Night In Soho filminin çekimleri tamamlansa da post prodüksiyon aşamasının yarım kaldığı biliniyor. Filmin 2 Ekim 2020'de vizyona girmesi planlanıyor, ancak pandeminin o zamana kadar durulup durulmayacağı hakkında tahmin yürütülemiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top