Hesabım
    Gerard Butler'lı Felaket Filmi "Greenland"den Fragman!

    Greenland'den fragman paylaşıldı.

    Yıldız oyuncu Gerard Butler'ın başrolünde bulunduğu felaket filmi "Greenland"den resmi olarak fragman paylaşıldı. Ric Roman Waugh yönetmenliğindeki filmin fragmanında Butler'ın ailesi ile birlikte dünyanın yok olma tehlikesinden kaçmaya çalıştığını, bir yandan bu kaotik ortamda büyük bir mücadele verdiğini görüyoruz.

    300 Spartalı, Operadaki HayaletAdalet Peşinde gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı oyuncu Gerard Butler'ın yıldızı olduğu Greenland'in konusu ise şöyle: Greenland, büyük bir felaketten kurtulmak için mücadele eden bir ailenin hayatına odaklanıyor. Dünya büyük bir tehlike ile karşı karşıyadır. Dünyanın yok olmasına neden olabiliecek bir gök cismi gittikçe dünyaya yaklaşmaktadır. İnsanların kaçabilmesi için önlerinde sadece 48 saat vardır. Hayatta kalmak için zamana karşı yarışan evli bir çift, oğulları ile birlikte felaketten kurtulabilmek için Grönland’daki bir yeraltı sığınağına ulaşmaya çalışır.

    Muhbir” ve “Shot Caller” filmleriyle adından söz ettiren Ric Roman Waugh Greenland'in yönetmen koltuğunda bulunurken “Toprak Altında”, “Sonsuzluk Ormanı” ve “Gece Yarısı Bir Çığlık Duydum” gibi yapımlardan tanıdığımız Chris Sparling, filmin senaryosunu kaleme aldı. Greenland'in oyuncu kadrosunda Gerard Butler'a eşlik eden isimler arasında Morena Baccarin, Scott GlennDavid Denman gibi oyuncular bulunuyor. Filmin şimdilik 12 Haziran 2020 tarihinde vizyonda olacağı söyleniyor. Ancak coronavirüs salgını nedeniyle birçok filmin vizyonu yaz aylarından kaldırıldı. Bu nedenle Greenland'in ertelenme olasılığı bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top