Hesabım
    Steven Spielberg, AFI Film Kulübü'nün Açılış Filmine Davet Etti!

    Steven Spielberg, evde kalmaya teşvik etmek amaçlı AFI Film Kulübü'ne katıldı.

    Usta yönetmen Steven Spielberg, AFI ile iş birliği yapmaya başladı. Sosyal medya üzerinden paylaşılan ev sineması konseptiyle birlikte Spielberg, AFI Film Kulübü'nün açılış filmine sinemaseverleri davet etti. Amerikan Film Enstitüsü, sosyal mesafeyi koruyarak insanların iyi zaman geçirmesini hedefliyor.

    Sinema ve televizyon dünyası yeni bir döneme girmiş bulunuyor. Yeni yapım üretilemediği için stokta bulunan filmlere yönelen sektörde online olarak yapılan etkinlikler büyük ilgi görmeye başladı. Netflix ve Disney+ gibi streaming platformlarının yanı sıra Amerikan Film Enstitüsü gibi önemli kuruluşlar da bu konuda harekete geçti. AFI Film Kulübü, Steven Spielberg ile birlikte izleyicileri çekmeyi hedefliyor. AFI'ın yaptığı açıklamada film kulübünün hedefinin, global çapta yaşanan belirsiz durumda sinema sevgisini iyimser olmak adına yüceltmek olduğu belirtiliyor. Sosyal mesafeye sahip olunan günlerde toplu olarak yapılan etkinlikleri artırmayı amaçlayan AFI'ın açılışının tanıtımını Steven Spielberg yaptı. Kulübün ilk filmi ise klasikleşmiş bir yapım olan The Wizard of Oz olacak. Film, AFI.com/MovieClub üzerinden izlenebilecek. 

    Steven Spielberg'ün The Wizard of Oz'un tanıtımını yaparken hiçbir yerin evimizden daha iyi olamayacağını vurguladığı görülüyor. Dünyanın farklı yerlerindeki ünlü isimler sıklıkla sosyal mesafe ve sosyal izolasyon konusuna çektiği videolar ile değinmeye devam ediyor. Daha önce de Robert De Niro, Kevin BaconSimon Pegg ve Nick Frost gibi isimler coronavirüs konusunda videolar çekerek evde kalmamızı tembihlemişlerdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top