Hesabım
    "Kirpi Sonic"in İlk 8 Dakikası Yayınlandı!

    Sonic The Hedgehog'dan yeni detaylar...

    Jim Carrey ve James Marsden'ın yıldızı olduğu video oyunu uyarlaması "Kirpi Sonic" geçtiğimiz haftalarda VOD olarak satışa çıkarılmıştı. Şimdi ise Fandango'ya özel olarak filmin ilk 8 dakikası paylaşıldı. Ayrıca Paramount Pictures da Sonic The Hedgehog filminden kesilen sahneleri yayınladı. Kesilen sahnede bebek Sonic'e tanıklık ediyoruz!

    Coronavirüs salgını nedeniyle Şubat ayı içerisinde vizyona giren Sonic The Hedgehog'un dijital satışlarına başlanmak durumunda kalınmıştı. Şimdi ise filmden yeni ayrıntılar geldi. Filmin dijital satışlarını yapan Fandango, özel olarak Youtube hesabından Kirpi Sonic'in ilk 8 dakikasını paylaştı. Ayrıca filmi bünyesinde bulunduran Paramount Pictures da kesilen bir sahneyi resmi olarak paylaştı. Filmin konusu ise şöyleydi: Kirpi Sonic, peşine düşen yetkililerden kurtulup, şeytani doktorun elinde bulunan yüzükleri geri almaya çalışan Sonic'in hikayesini konu ediyor. Hükümet, insan biçiminde bir kirpi olan Sonic’i yakalamak için peşine düşer. Devlet görevlileri her yerde Sonic’i aramaya başlar. Sonic ise bu sırada şeytani Dr Eggman’ın ele geçirdiği yüzükleri geri almaya çalışmaktadır. Küçük bir kasaba olan Green Hills’in şerifi Tom Wachowski, Sonic’in peşine düşen hükümet yetkililerinden kaçmayı başarıp, doktordan yüzükleri geri alabilmesi için yardım etmeye karar verir. Ancak bu sandığı kadar kolay olmayacaktır.

    Geçtiğimiz yıl Kirpi Sonic tüm sinema dünyasının gündemine oturmuştu. Sonic'in live-action tasarımları konusunda yönetmenin başı fazlasıyla ağrımıştı. Ancak CGI tasarımları değiştirildiğinde bu sorunun ortadan kalktığı görülüyor.

    Sonic The Hedgehog'un yanı sıra vizyona kısa süre önce giren birçok film ev sinemasına taşınmak durumunda kaldı. Bu filmler arasında BloodshotEmmaThe HuntThe Invisible ManBad Boys For Life, Birds of Prey gibi yapımlar bulunuyor. Ayrıca Nisan, Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarında vizyona girmesi gereken çoğu film ileri tarihlere ertelendi. Ancak coronavirüs salgınının ne zaman duracağı bilinmediği için bu tarihlerin de iptal edilebileceği ve yeni bir çözüm yoluna gidilmeye çalışılacağı belirtiliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top