Hesabım
    "Peninsula"dan Beklenen Fragman Paylaşıldı!

    Post apokaliptik devam filmi Peninsula'dan fragman geldi.

    İlhamını  Mad Max ve Akira'dan alan Sang Ho Yeon imzalı Train To Busan devam filmi Peninsula'dan ilk fragman resmi olarak paylaşıldı. Fragmanda tamamen distopik ve farklı kurallara sahip bir dünyanın içerisinde kendimizi buluyor ve büyük bir kaçış mücadelesine girişiyoruz.

    Fragmanı yayınlanan Peninsula'da zombi istilası altında bulunan Güney Kore'den kaçış yolunu bulma görevi olan eski bir askerin yaşadıklarını anlatılıyor. Zombi Ekspresi olarak bildiğimiz Train To Busan'in devam filmi olarak yakında karşımıza çıkacak. Filmde asker, Güney Kore'ye geri dönerek çok değerli bir şeyi alması için görevlendirilir. Ancak henüz enfekte olmamış insanlarla karşılaşında onları kurtarmaktan başka çaresi kalmaz.  Zombi istilasının ardından Güney Kore'deki yönetim tamamen yok olmuş ve coğrafi özelliklerine dair geride hiçbir şey kalmamıştır. Bu nedenle de "yarımada" anlamına gelen Peninsula'nın filme adını verdiği yönetmen Sang Ho Yeon tarafından açıklanmıştı. Peninsula, Train To Busan'de yaşananlardan tam dört yıl sonrasında geçiyor.

    Peninsula'nın 62 gün içerisinde çekildiği biliniyor. Yönetmen, filmin tam olarak Train To Busan'in devamı olmadığını, aynı evrende geçtiklerini ancak Peninsula'nın bağımsız bir film olduğunu ifade etmişti. Ayrıca Sang Ho Yeon, Train To Busan'deki gibi Peninsula'da da çok popüler olarak bir oyuncunun bulunduğunu belirtti. Filmin oyuncu kadrosunda bilindiği kadarıyla Dong-won Gang, Jung-hyun Lee ve Lee Re bulunuyor.

    Peninsula'nın 12 Ağustos 2020 tarihinde sinemalardaki yerini alması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top