Hesabım
    Alexandre Desplat, Black Widow'un Bestecisi Olmayacak

    Black Widow'un müzik besteleri için yeni bir isimle anlaşma sağlandı.

    Danny Moloshok / Reuters

    Marvel Sinematik Evreni'nin filmlerinden biri olan Scarlett Johansson başrollü Black Widow ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Empire Magazine'in haberine göre, Black Widow'un bestecisi Alexandre Desplat ile Marvel yollarını ayırdı. Yerine anlaşılan isim ise Lorne Balfe oldu.

    The King's Speech'ten Little Women'a, The French Dispatch'ten Isle of Dogs'a birçok önemli filmin müziklerine imzasını atan Alexandre Desplat ile Marvel'ın yolları resmi olarak ayrıldı. Söylenenlere göre Black Widow'un müziklerini The Dark Knight, Sherlock Holmes: A Game of Shadows, His Dark MaterialsMission Impossible Yansımalar gibi yapımların müziklerini yapan Lorne Balfe devraldı. Black Widow'un vizyon tarihi yakın bir zamanda ertelenmişti. 1 Mayıs'ta vizyona girmesi planlanan film, coronavirüs salgını nedeniyle askıya alındı. Ancak Black Widow'un Eternals filminden önce vizyona gireceği düşünülüyor. Bu durumda Ekim veya Kasım ayları için yeni bir tarih belirlenebilir.

    Oyuncu kadrosunda Scarlett Johansson'ın yanı sıra David HarbourRachel WeiszFlorence PughO-T FagbenleWilliam Hurt gibi isimlerin yer aldığı Black Widow'un yönetmenliğini Cate Shortland üstlendi. Avengers: Endgame ile birlikte veda ettiğimiz Marvel Sinematik Evreni kahramanı Black Widow'a veda etmek için çekilen solo filmde Taskmaster, Black Widow'un yeni düşmanı olacak. Taskmaster'ın yeteneği, karşısında her kim olursa olsun hareketlerini ve güçlerini birebir kopyalayabilmesi. Black Widow filmi, Captain America: Civil War ile Avengers: Infinity War filmleri arasındaki zaman diliminde geçiyor. Bu durumda filmin alternatif zaman dilimine götüreceği dedikoduları yalanlanmış bulunuyor. Filmde, Thaddeus Ross, yani Thunderbolt Ross karakterini de izleme imkanı yakalayacağız.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top