Hesabım
    Samuel L. Jackson'dan Evde Kalma Mesajı!

    Samuel L. Jackson hayranlarıyla sert konuştu.

    Coronavirüs salgını nedeniyle hayranlarını ve izleyicilerini evde kalmaya davet eden ünlü isimlerin arasına usta oyuncu Samuel L. Jackson da katıldı. Stüdyoya gitmeden evde programını sunmaya devam eden Jimmy Kimmel'ın programına katılan Jackson, "Stay the f*ck home" kitabı üzerinden mizahi bir şiirle herkesi uyardı.

    Dünya çapında her geçen gün daha çok büyüyen coronavirüs pandemisi Amerika'da da büyük bir patlama yapmış durumda. Öncelikle hükümetin durumu ciddiye almaması, ancak bir anda ortaya çıkan yüksek sayıda enfekte hastanın bulunması toplumda paniğe neden oldu. Ünlüler tamamen kendilerini eve kapattı ve çoğu isim evden başkalarını uzaktan canlı yayına davet ederek program yapmaya devam ediyor. Bu ünlülerden biri de Jimmy Kimmel. Kimmel'ın geçtiğimiz günlerdeki konuğu Glass, Shaft, Avengers, Star Wars, Pulp Fiction gibi yapımların yıldız oyuncusu Samuel L. Jackson oldu. Jackson, izleyicileri evlerinde oturmaya bir şiirle davet etti. Şiirin sözleri ise şöyle: "Lanet olası evde kal. Koşucu yayılıyor, şakası yok. Çalışmak ya da gezinmek için zaman yok. Savaşma yolu çok basit dostlarım. Sadece evde kal. Teknik olarak doktor değilim. Ama ben şiir okurken dinle. İşte buradayım, Sam lanet olası Jackson. Size yalvarıyorum, kıçınızı evde tutun."

    Her geçen gün bir ünlü daha insanları evde kalmaya ikna etmeye çalışıyor. Geçtiğimiz gün içerisinde ünlü komedyen Larry David de aynı girişimde bulunmuştu. Ayrıca  Kevin Bacon, bunu bir challenge'a dönüştürerek herkesin sevdiği bir kişi için evde kalmasını istedi. Robert De Niro ise neden evde kalınması gerektiğiyle ilgili video çekti. Simon Pegg ve Nick Frost, Shaun of The Dead'in dünyasına yeniden girerek, zombileri coronavirüse uyarlayarak bir video paylaştı. James McAvoyAngelina Jolie gibi ünlüler ise coronavirüs salgını sırasında sağlık çalışanlarına yardımcı olmak için büyük bağışlarda bulunduklarını açıkladılar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top