Hesabım
    Maddie Hasson, James Wan İmzalı "Malignant" Hakkında Konuştu!

    Malignant'tan yeni ipuçları!

    Korku türü konusunda ustalığını gösteren James Wan'in yönetmen koltuğuna oturduğu Malignant'ın çekimleri birkaç ay önce başlamıştı. Yaz aylarında vizyona girmesi beklenen Malignant coronavirüs salgını nedeniyle şimdilik ertelendi. Filmin oyuncu kadrosunda bulunan isimlerden biri olan Maddie Hasson, film hakkında konuştu.

    Impulse, God Bless America, Twisted, The Finder, Mr. Mercedes gibi yapımlarla karşımıza çıkan Maddie Hasson, Malignant filminde James Wan ile birlikte çalışma fırsatı yakalayan oyunculardan biri. The Conjuring evrenini yaratarak geniş bir korku dünyasını beyaz perdeye aktaran James Wan, son filmi Malignant'ın konusunun ne olacağı henüz bilinmiyor. Maddie Hasson ise film hakkında şu sözleri sarf etti: "Malignant üzerinde çalışmak çok eğlenceliydi. Çekimleri son derece düşük bütçeli indie film We Summon the Darkness'tan çok farklıydı. Suyun üzerinde kalmaya çalışırken ne yaptığımız hakkında hiçbir fikrimiz yoktu. Bu da işi eğlenceli yapıyor ve hızlıca bizi birbirimize bağlıyordu. Sonra doğruca korkunun kralı gibi bir şey olan James Wan'e gittim. Birsürü çılgınca ışıklandırma ve hava değişimleri vardı. Yağmur yağdırdı ve şimşek çaktırdı. Çok farklıydı, ama havalıydı. James'in ne yapmak istediği konusunda kesin düşünceleri var ve bunları nasıl gerçekleştireceğini çok iyi biliyor. İstediği şeyi elde edene kadar durmuyor. Buna tanık olmak çok ilham vericiydi."

    Malignant'ın konusu henüz bilinmiyor ancak, James Wan'in yaratıcısı olduğu Malignant Man isimli bir çizgi roman bulunuyor. Çizgi romanın kullanılıp kullanılmadığı konusunda da bir bilgi bulunmuyor. Filmin oyuncu kadrosunda Annabelle, Mummy, X-Men First Class, King Arthur, Peaky Blinders gibi yapımlarda rol alan Annabelle Wallis, Mr. Mercedes, Impulse dizilerinin yıldızı Maddie HassonGeorge Young, Michole Briana WhiteJake AbelJacqueline McKenzie ve aynı zamanda senaryoda imzası bulunan Ingrid Bisu bulunuyor.

    James Wan son olarak Aquaman'in yönetmenliğini üstlenmişti. Yönetmen The NunAnnabelle Comes Home gibi yapımlarda yalnızca yapımcı ve senarist olarak yer aldı. Coronavirüs salgınının durulması sonrasında Conjuring 3The Crooked Man ve Aquaman 2 için hazırlıklara devam edilecek gibi görünüyor.

    Malignant'ın yeni vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top