Hesabım
    Stephen Williams, Universal İçin "Don’t Go In the Water"ı Yönetecek!

    Watchmen'in yapımcısından yeni proje!

    Universal Pictures'ın canavar filmlerinden oluşan evrenine Don’t Go In the Water filmi katılıyor. Filmin yönetmen koltuğuna oturacak isim olarak Watchmen'in yönetmen ve yapımcılığını üstlenen Stephen Williams ile anlaşma sağlandığı duyuruldu.

    Görünmez Adam uyarlaması sayesinde büyük bir başarı yakalayan Universal, yoluna canavar filmleriyle devam edecek gibi görünüyor. Lost, Watchmen, How To Get Away With Murder gibi yapımlarda imzası bulunan Stephen Williams, Universal'ın yeni filmi Don’t Go In the Water'ın yönetmenliğini üstlenecek. Yalnızca 'merak uyandıran bir canavar filmi' olarak tasvir edilen Don’t Go In the Water hakkında henüz pek bir bilgi bulunmuyor. Filmin senaryosunu Rugrats, Real Monsters gibi genellikle çizgi film projelerinde çalışan Peter Gaffney kaleme alacak.

    Universal aynı zamanda canavar evreni için farklı gelecek projelere de sahip. Stüdyo, James Wan'in bir canavar filmini çekmesini istiyor. Paul Feig, Dark Army isimli orijinal yapımının senaryosunu bitirmeye çalışıyor. Matt Stawski, Monster Mash isimli orijinal müzikal filmi bu evrene ekleyebilir gibi görünüyor. Coronavirüs salgınının patlak vermesiyle birlikle şimdilik hiçbir filmin çekimleri yapılamayacak. Ama sinema sektörü yeniden çalışmaya başlayana kadar projeler geliştirilmeye devam edilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top