Hesabım
    Scarlett Johansson, "Black Widow"un Bir Aile Dramı Olduğunu Söylüyor

    Scarlett Johansson, Black Widow hakkında açıklama yaptı.

    Marvel'ın yıldız oyuncusu Scarlett Johansson, coronavirüs salgını nedeniyle ertelemeye maruz kalan Black Widow hakkında konuştu. Total Film'e açıklama yapan Johansson, Black Widow'un sürpriz bir şekilde bir aile dramı olduğunu ifade etti.

    Geçtiğimiz günlerde müziklerini besteleme görevinin Alexandre Desplat'ten Lorne Balfe'ye devredildiğini öğrenmiştik. Şimdi ise Scarlett Johansson film hakkında konuşarak yeni ipuçları verdi: "Bence Kevin Feige'in dahi yönü her zaman hayranların filmden beklentilerini ölçmesiyle ve onlara daha önce hiç hayal etmedikleri bir şeyi vermesiyle ilgili. Natasha Romanoff'un bir aile dramında olma fikri en son akla gelecek olan şey. Ne olduğunu anlayarak kafamı sallamak zorundaydım. Çünkü büyük bir ton değişimi var."

    Oyuncu kadrosunda Scarlett Johansson'ın yanı sıra David HarbourRachel WeiszFlorence PughO-T FagbenleWilliam Hurt gibi isimlerin yer aldığı Black Widow'un yönetmenliğini Cate Shortland üstlendi. Avengers: Endgame ile birlikte veda ettiğimiz Marvel Sinematik Evreni kahramanı Black Widow'a veda etmek için çekilen solo filmde Taskmaster, Black Widow'un yeni düşmanı olacak. Taskmaster'ın yeteneği, karşısında her kim olursa olsun hareketlerini ve güçlerini birebir kopyalayabilmesi. Black Widow filmi, Captain America: Civil War ile Avengers: Infinity War filmleri arasındaki zaman diliminde geçiyor. Bu durumda filmin alternatif zaman dilimine götüreceği dedikoduları yalanlanmış bulunuyor. Filmde, Thaddeus Ross, yani Thunderbolt Ross karakterini de izleme imkanı yakalayacağız.

    Black Widow, coronavirüs salgını nedeniyle ertelenen bahar ve yaz ayı filmlerinin arasında bulunuyor. Ancak filmin mutlaka Eternals'dan önce vizyona girmesi bekleniyor. Çünkü Marvel filmlerinin bir sıraya uygun olarak çekildiği ve hepsinin birbiriyle ilgili ipuçları taşıdığı biliniyor. Bu durumda geç vizyona girecek olsalar da, doğru sırayla vizyona girmeleri gerekiyor. Eternals, Kasım ayı içerisinde izleyicileriyle buluşacak. Bu durumda eğer coronavirüs salgını o döneme kadar durursa, Black Widow Eylül, Ekim ya da Kasım ayında izleyicileriyle buluşmuş olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top