Hesabım
    "Işıklar Sönünce"nin Yönetmeninden Yeni Kısa Korku Filmi: "Shadowed"

    David F. Sandberg'ün çektiği yeni kısa korku filmi yayında!

    Son olarak Shazam 6 Güç filmiyle karşımıza çıkan korku filmi yönetmeni David F. Sandberg'ün yeni kısa filmi izleyicilere açıldı. Lights Out kısa filmiyle tanıdığımız Sandberg'ün yeni filmi Shadowed'da, yalnızca karanlıktaki gölgelerde ortaya çıkan varlıklarla korku dolu anlar yaşıyoruz.

    2013 yılında çektiği kısa korku filmi Lights Out'u 2016 yılında uzun metraja dönüştürüp başarı yakalayan David F. Sandberg, Warner Bros ile anlaşma yapmasının ardından yıldızı yükselen yönetmenlerden biri. Shazam 6 Güç'ü yönettikten sonra Shazam 2'yi de geliştirdiği bilinen Sandberg'ün, bu sırada Lotta Losten ile birlikte hayata geçirdiği kısa filmi Shadowed, Youtube üzerinden paylaşıldı ve büyük ilgi çekti. Annabelle Kötülüğün Doğuşu filmine de imzasını atan yönetmenin yeni kısa filminde de beyaz perdeye uyarlanma potansiyeli görülüyor.

    Sandberg'ün eşi Lotta Losten ile birlikte çektiği ve Losten'ın aynı zamanda rol aldığı kısa film Shadowed'un konusu ise şöyle: Bir kadın odasının duvarına tuttuğu ışıkla birlikte tuhaf bir şeylerin olduğunu görür. Aslında orada olmayan bir cismin gölgesini fark eden kadın, odanın farklı kısımlarında araştırma yapmaya devam eder. Kadının bulacağı şeyler hiç de hoşuna gitmeyecektir. Sandberg ve Losten'ın filmi karantina sırasında çektiği biliniyor. Yönetmen Twitter hesabı üzerinden efektlerle ilgili gelen sorulara cevap verdiğinde de bu bilgiyi de sıkıştırmış oldu.

    David F. Sandberg şimdilerde Shazam 2 senaryosu üzerindeki çalışmalarını sürdürüyor. Coronavirüs salgını nedeniyle film konusunda kesin bir bilgi paylaşılamasa da, pandeminin durması halinde Shazam 2'nin çekimlerine 2020 yılı sonunda başlanabileceği duyuruldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top