Hesabım
    "Black Widow", "Eternals", "Indiana Jones 5" ve Daha Fazla Disney Filmi Yeni Yayın Tarihlerini ​​Aldı

    Disney, vizyon takvimi elden geçirdi..

    Black Widow”, “The Eternals” ve “Indiana Jones 5” başta olmak üzere Disney, Coronavirus pandemisi nedeniyle vizyon tarihlerini ertelediği ya da planlamada bulunan gelecek filmlerinin çoğunun yayın takvimini elden geçirdi. Ertelenen bazı filmler, normal takvimdeki filmlerin yerine geçti ve böylece birçok filmin de yeri değişmiş oldu.

    Geçen ay ertelenen “Black Widow” şimdi 6 Kasım 2020'de vizyonda olacak ve Marvel macerası “Eternals"ın yerini alacak. Bu vardiya, Marvel Sinematik Evreni'nde gelecek filmlerin çoğunu da etkiledi. “The Eternals” 12 Şubat 2021, “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” 7 Mayıs 2021, “Doctor Strange 2” 5 Kasım, 2021 ve “Thor: Love and Thunder” 18 Şubat 2022 tarihine ertelendi. “Black Panther 2” hala planlandığı gibi 6 Mayıs 2022'de gösterime girecek. “Captain Marvel 2” ise gösterim tarihini 8 Temmuz 2022 olarak almış oldu. 

    Mulan”ın live-action versiyonu daha önce “Jungle Cruise”un yer aldığı 24 Temmuz 2020'ye itildi. Ancak salonlar yaz sonuna kadar kapılarını açamazlarsa ya da durum beklenenden uzun sürerse bu durum değişebilir. Bir aile filmi olan “Jungle Cruise”, Dwayne Johnson ve Emily Blunt'lu kadrosuyla, bir yıl sonra, 20 Temmuz 2021'de gösterimde olacak. Başlangıçta 2021 yazında planlanan Harrison Ford’un rol aldığı “Indiana Jones 5” 29 Temmuz 2022'ye ertelendi. 29 Mayıs'ta açılması beklenen bilim kurgu fantastik filmi “Artemis Fowl” direkt olarak Disney Plus'a çıkacak ve bu karar, stüdyonun vizyonu atlayarak ekrana geçiş anlamındaki ilk filmi anlamına geliyor.

    Disney şimdilik “Soul” (19 Haziran), “West Side Story” (18 Aralık) ve “The Last Duel” (25 Aralık) için yayın tarihlerinde değişikliğe gitmedi. Disney'in çıkış takvimindeki diğer değişiklikler arasında, 3 Ağustos 2020'den 11 Aralık 2020'ye taşınan Ryan Reynolds'un aksiyon komedisi olan “Free Guy” yer alıyor. Wes Anderson'ın “The French Dispatch” filmi daha önce 24 Ağustos 2020'den 16 Ekim 2020'ye kaydırılmıştı. Daha önce açıklandığı üzere, “The New Mutants”, “Woman in the Window”, “Antlers” ve “The Personal History of David Copperfield”ın şimdilik bir vizyon tarihi bulunmuyor.

    Sinemalar yeniden açıldığında, izleyicilerin ne kadar istekli olacağı bilinmez. Korkunun bir süre daha devam edebileceği de konuşuluyor, insanların özlediği için kendini sinemalara ve sosyal aktivitelere atabileceği de... Filmleri sadece salonların kapanması etkilemedi, çekimlere ara veridliği için filmlerin tamamlanamaması da büyük bir sorun ve ne zaman geri dönüleceğini kimse bilmiyor. Sonuç olarak, bazı tarihler berlirlendi ama gelişmeler her ihtimali getirebilir.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top