Hesabım
    Mark Duplass, Coronavirüs Nedeniyle Zorluk Çeken Indie Yönetmenlere Yardım Etmek İstiyor

    Mark Duplass'tan coronavirüs planlarıyla ilgili açıklama geldi.

    Coronavirüs salgını nedeniyle birçok indie sinemacının planlarının alt üst olması, Duplass Kardeşler'i harekete geçirmiş gibi görünüyor. Mark Duplass yaptığı açıklama ile, indie sinemacıların filmlerini onlara getirebileceklerini ve ellerinden gelen yardımın yapılacağını belirtti.

    Creep, Safety Not Guaranteed, The One I Love, The Morning Show, Paddleton gibi yapımların başarılı oyuncusu olan ve Duplass Brothers Productions yapım şirketinin başında olan Mark Duplass, coronavirüs salgını nedeniyle planları suya düşen sinemacılar için çözüm getirebileceklerini belirten bir açıklamaya imza attı. Duplass öncelikle The Morning Show çekimlerinin sonlandırılmasıyla ilgili şu sözleri sarf etti: "Coronavirüs dünyasından öncesine göre şimdi çok daha iyi yazıyorum. Çünkü daha az telefon aramalarım, daha az görüşmelerim var. Bu durum hayatımda büyük bir boşluğa neden oldu. Birçok insan için kötü olan işler ertelendi. Bu benim için beklenmedik bir boşluk. Genellikle baştan sona boş zamanım olmaz. Şimdilerde, daha önce hiç zamanımın olmadığı bir televizyon dizisi yazıyorum."

    Duplass, coronavirüs salgını nedeniyle şimdilerde kendine bir şirket bulamayan, satışı yapılamayan, streaming platformlarında kendine yer edinemeyen filmler hakkında şu sözleri sarf etti: "Streaming platformları festivallerde prömiyerlerini yapamayan neredeyse tüm filmleri izleyerek ellerinden geleni yapıyorlar. Biz Duplass Kardeşler olarak o insanlara gidip 'Eğer, harika bir yerde olduğunu, ama yeterli olmadığını düşündüğünüz bir film varsa onu bize getirin ve ortağınız olarak filminizin platformlara servis edilmesi ne gerektiğini düşünüyorsanız ona yardımcı olacağız' diyoruz.'"

    Coronavirüs nedeniyle festivaller film marketi kuramadıkları için farklı yöntemlere başvurduklarını açıklamaya devam ediyor. SXSW Festivali, Amazon Prime ile anlaşma sağlayarak filmleri izleyici karşısına çıkaracağını açıklamıştı. Ülkemizde de Filmmor ve İşçi Filmleri Festivali ayın şekilde online gösterimler yapma kararı aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top