Hesabım
    Mark Hamill'den Hayranlarına Star Wars Mektubu

    Mark Hamill, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı.

    Orijinal Star Wars üçlemesinden bugüne bu evrenin yıldızlarından biri olan Mark Hamill, sosyal medya üzerinden hayranları ile bir mektup paylaştı. 1976 yılında Carrie Fisher ve Harrison Ford ile başladığı Star Wars yolculuğundan bahseden Hamill, hayranlarını duygu seline sürüklemeyi ihmal etmedi.

    George Lucas'ın imzasını atarak büyüttüğü Star Wars dünyası, asla sona ermeyecek bir evrene dönüştürüldü. 1976 yılında hayata geçirilmeye başlanan Star Wars: A New HopeStar Wars: Empire Strikes Back ve Star Wars: Return of The Jedi ile bir yıldıza dönüşen Mark Hamill, Star Wars: The Rise of Skywalker ile bu evrendeki yolculuğunun sonuna geldi. Hamill, bununla ilgili sosyal medya üzerinden bir mektubu hayranlarıyla paylaştı ve şu sözleri sarf etti: "Ne kadar olağanüstü bir yolculuktu. 1976'ya döndüğümde, Carrie, Harrison ve ben 'The Adventures of Luke Starkiller' olarak adlandırılan ve Journal of The Whills: Saga I: The Star Wars'tan alıntılanan filmdeki rollerimizi test ediyorduk. Bu küçük uzay filminin ne kadar zengin ve yaratıcı bir macerayı saklıyor olduğunu, tüm Skywalker hikayesini anlatan 8 bölüme daha ilham olacağını bilmemiz mümkün değildi. Bazılarınız için bu yolculuk 40 yıl önce yalnızca birkaç düzine sinemada bulunan koltuklardan vizyona girdiği ilk birkaç günde Star Wars'a davet edilerek başladı. Bazılarınız ise bu yolculuğun başka bir yerinde bize katıldı -Anakin'in karanlık tarafa gidişini anlatan geçmiş üçleme ya da tamamen yeni bir jenerasyondan kahramanları tanıtan devam üçlemesi-"

    Mark Hamill sözlerine şu şekilde devam etti: "Carrie'nin bir zamanlar söylediği gibi Star Wars aile ile ve hepimizin dönüştüğü şey ile ilgili. Kocaman bir topluluğun bu hikayelerdeki tek deneyimi paylaşması ve bizlere temel değerleri aşılaması ile ilgili...."

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    A few thoughts as one era ends and another begins... #StarWars

    Mark Hamill (@hamillhimself)'in paylaştığı bir gönderi ()

    J.J. Abrams'in yönetmen koltuğuna oturduğu Star Wars: The Rise of Skywalker'ın ardından Star Wars evreni The Mandalorian, Obi Wan Kenobi ve Cassian Andor dizileriyle devam ediyor. Ayrıca henüz proje halinde olan yeni filmler yolda gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top