Hesabım
    "Kara Şövalye" ve "Aliens 2" Oyuncusu Jay Benedict, Coronavirüs'ten Hayatını Kaybetti

    Jay Benedict, yaşamını yitirdi.

    Coronavirüs salgınının tüm dünyaya tüm hızıyla yayılması nedeniyle bir oyuncu hayatını kaybetti. The Dark Knight Rises ve Alien 2 filmlerinden tanıdığımız Jay Benedict'in, kaptığı COVID-19 virüsünün ardından yaşadığı hastalık nedeniyle yaşamını kaybettiği resmi olarak açıklandı.

    Pandemi olarak nitelendirilen ve her geçen gün yüzlerce insanın yaşamına mal olan coronavirüs, bir oyuncunun hayatını kaybetmesine neden oldu. Kara Şövalye Yükseliyor filminden hatırladığımız Jay Benedict hakkında açıklama yapan TCG Artist Management açıklamasında şu sözlere yer verdi: "Bu öğle COVID-19 ile olan savaşına yenik düşen sevgili müşterimiz Jay Benedict'in hayatını kaybettiğini duyurmaktan büyük üzüntü duyuyoruz. Ailesine taziyelerimizi iletiyoruz."

    Dünyanın dört bir yanında birçok oyuncunun ve ünlünün coronavirüs salgınına yakalandığı bilinenler arasında yer alıyor. Tom Hanks ve eşi Rita Wilson bu hastalığa yakalanıp iyileşenler arasında bulunuyor. Idris Elba, Olga KurylenkoKristofer Hivju gibi isimler de evlerinde karantinada bulunuyor. Olga Kurylenko, hastanede kalmayı reddetmediğini, hafif semptomlar göstermesi nedeniyle eve gönderildiğini geçtiğimiz hafta açıklamıştı. Idris Elba ise durumunun iyiye gittiğini bildirmişti. Kristofer Hivju'dan şimdilik bir açıklama gelmedi. Ülkemizde de Kıvanç Tatlıtuğ coronavirüs belirtileri göstermesi nedeniyle hastaneye başvurmuş, ancak test sonuçları negatif çıkmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top