Hesabım
    "Uyumsuz" Serisinin Yazarının "Chosen One" Kitabı Film Olacak

    Veronica Roth'tan yeni kitap ve film uyarlaması geliyor.

    Divergent serisiyle tanıdığımız Veronica Roth, yeni bir kitap üzerinde çalışıyor. Chosen Ones adını alan kitabının şimdiden Picturestart tarafından beyaz perdeye aktarılacağı üzerine haberler yayılmış bulunuyor. Daha önce de Picturestart'ın başında bulunan Erik Feig ile Veronica Roth birlikte çalışmışlardı.

    Veronica Roth'un ilk yetişkin romanı olarak tanımlanan Chosen Ones'ın filme aktarılacağı resmi olarak duyuruldu. Kitap, Divergent gibi Chicago'da geçiyor. Chicago, dünya üzerinde büyünün gerçek olduğunu keşfeden ilk bölgedir. Başkarakter Sloane Andrews, daha önce Dark One'ı yenen "Famous Five" isimli bir grubun üyelerinden biridir. Grup, travma sonrası stres bozukluğu ile baş başa kalmıştır. Ancak görevlerinin henüz sona ermediğinden habersizdirler.

    Chosen One'ın resmi olarak açıklanan konusu ise şöyle: Kuzey Amerika'da 15 yıl önce 5 genç, yenmesi imkansız olanı alt edecekleri kehanetini gerçekleştirmek için seçilirler. Dark One olarak bilinen biri, Drains adı verilen korkunç olayların gerçekleşmesine neden olmuştur. Chosen Ones (Seçilmiş kişiler), onu yok etmek için her şeylerini feda ederler. Dark One'ın yenilmesinden sonra her şey normale döner. Ancak Famous Five için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Dünyadaki en ünlü insanlar arasında olup büyünün yok edici gücü dışında bir ders almadıysanız hayattaki amacınız ne olabilir? Sloane zor zamanlardan geçiyordur. Herkes travma sonrası stres bozukluğunu suçlasa da, Sloane'in başka sırları vardır. Dark One'ın yok edilme yıldönümünde seçilmiş kişilerden biri ölür. Eski sayfalar yeniden açılacaktır.

    Veronica Roth Divergent romanını Insurgent ve Allegiant ile devam ettirmişti. Film 700 milyon doların üzerinde gişe hasılatına imza atmıştı. Yeni filmle ilgili henüz hiçbir detay olmasa da, coronavirüs salgınının sona ermesinin ardından harekete geçilecek gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top