Hesabım
    Chris Hemsworth'lü Netflix Filmi "Extraction"dan Fragman Geldi!

    Extraction'ın resmi fragmanı yayında!

    Marvel'daki Thor rolünün ardından bir aksiyon filminde izleyeceğimiz Chris Hemsworth'ün başrolünde yer aldığı Netflix yapımı Extraction'dan fragman paylaşıldı. Extraction'ın fragmanında, Tyler adında bir adamın, uyuşturucu baronunun kaçırılan oğlunu para karşılığında bulma hikayesini izliyoruz. Çocuğun hayatta olduğu öğrenildiğinde kanlı koşuşturmaca başlayacaktır!

    Avengers filmlerinin yönetmenleri Russo Kardeşler'in yapımcılığını üstlendiği, Sam Hargrave yönetmenliğindeki Extraction'ın konusu ise şöyle: Extraction, silah satıcıları ve kaçakçılara ait bir dünyada, uyuşturucu lordları arasında geçen savaşta piyon olan genç bir çocuğun hikayesini konu ediliyor. Kaçırılıp, dünyanın en ücra şehrine gönderilen Hintli çocuğun işadamı olan babası, oğlunu kurtarması için bir adam kiralar. Tyler Rake adındaki adamın dünyada kaybedecek hiçbir şeyi yoktur. Sorunlu bir adam olan Tyler, çocuğu kurtarmak için ölümü göze alıp tüm yeteneklerini ortaya koymak zorundadır.

    Joe Russo senaristliğindeki Netflix filmi Extraction'da Chris Hemsworth ile Russolar bir kez daha birlikte çalışma imkanı yakalamış oldu. Hemsworth yoluna Marvel ile devam edecek, ancak aynı durum Russo Kardeşler için geçerli değil. Filmin yönetmen koltuğunda ise ilk uzun metraj deneyimini Extraction ile gerçekleştiren Sam Hargrave bulunuyor. Yönetmeni birçok Marvel filminde ve Açlık Oyunları serisi, Atomic Blonde, Wolverine gibi yapımlarda dublör olarak da izlemiştik. Extraction'ın oyuncu kadrosunda Hemsworth'e eşlik eden isimler arasında Filmin oyuncu kadrosunda Hemsworth'ün yanı sıra Stranger Things, Black Widow ve Hellboy'un yıldızı David Harbour; İran kökenli başarılı oyuncu Golshifteh FarahaniDerek LukeRandeep HoodaChris Jai Alex gibi isimler yer alıyor.

    Extraction'ın 24 Nisan 2020 tarihinde Netflix'teki izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top