Hesabım
    Cary Fukunaga, "Ölmek İçin Zaman Yok"un Değiştirilmeyeceğini Söylüyor

    Yönetmen, No Time To Die'ın cilalanmaya ihtiyacı olmadığını söylüyor.

    Yönetmen Cary Fukunaga, coronavirüs salgını nedeniyle vizyon tarihi Nisan ayından Kasım ayına alınan Ölmek İçin Zaman Yok hakkında konuştu. Fukunaga, film için biraz daha fazla zamanın olmasını tercih edebileceğini, ancak şu anda maddi nedenlerle filmin üzerinden geçilemeyeceğini söyledi.

    Daniel Craig'in son kez bir Bond filminin başrolüne geçtiği 25. James Bond filmi No Time To Die hakkında yeni bilgiler paylaşıldı. Film, coronavirüs nedeniyle ertelenen ilk filmlerden biri olmuştu. Önceki vizyon tarihi 2020'nin Nisan ayıyken, bir anda kendini Kasım ayında bulmuştu. Tabii bu durumda yönetmene sorular sorulardan biri de ek sahneler çekilip çekilmeyeceği oldu. Cary Fukunaga bu soruyla ilgili şu sözleri sarf etti: "Bazı insanlar bana bu soruyu sordular. Bu harika bir şey olacak olsa da,  post prodüksiyonunu coronavirüs nedeniyle her şey durdurulmadan önce bitirdiğimiz için artık kalemlerimizi indirmeliyiz. Kısa cevap 'para'. Buna rağmen Bond büyük bir film. Maliyetini değeriyle ölçmeliyiz. Diğer her şey gibi bunu da sonsuza kadar düzeltebilirsiniz. Bu film olduğu haliyle harika. Gösterime girdiğinde umarım hepiniz ay şeyi düşünürsünüz."

    No Time To Die'ın konusu ise şöyle: Aktif hizmetten ayrılan Bond, yeni hayatına uyum sağlamaya çalışır. Jamaika’da sakin yaşamının keyfini çıkarmaya çalışan Bond'un huzuru, CIA’den eski dostu Felix Leiter'ın kendisinden yardım istemesi ile yarıda kalır. Bond'dan kaçırılan bir bilim adamının kurtarılmasına yardım edilmesi beklenir. Sandığından da tehlikeli olan bu işi kabul eden Bond, yeni teknolojilerle silahlanmış, kötü bir adamın peşine düşer. Cary Fukunaga'nın yönetmen koltuğunda oturduğu 25. Bond filminin oyuncu kadrosunda Daniel Craig'in yanı sıra No Time to Die'ın kadrosunda yinelenen rolleriyle Lea SeydouxBen WhishawNaomie HarrisRalph Fiennes ve Christoph Waltz yer alırken, Rami MalekAna de Armas ve Lashana Lynch de serinin yeni yıldızları olacak.

    Eğer coronavirüs bir an önce son bulursa, Ölmek İçin Zaman Yok filmi 12 Kasım 2020 tarihinde izleyicileriyle buluşmuş olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top