Hesabım
    Larry David, Woody Allen'ın Kitabından Sonra Masum Olduğunu Düşüneceğimizi Söylüyor

    Larry David, adı tacizle anılan Woody Allen'ın anı kitabını anlattı.

    Taciz suçlamalarıyla uzun süredir karşı karşıya kalan Woody Allen'ın son olarak bir anı kitabı Amerika'da yayınlandı. Birçok protestocunun itirazlarına rağmen geçtiğimiz ay içerisinde piyasaya sunulan kitabı okuyan isimlerden biri senarist Larry David oldu. David, Allen'ın anı kitabını okuyanların yönetmenin hiçbir suça bulaşmadığını düşüneceğini söyledi.

    Arcade Yayınevi'nin basmaktan çekinmediği Woody Allen'ın anı kitabı Apropos of Nothing, olay yaratmaya devam ediyor. Coronavirüs salgınının tüm dünyayı vurduğu dönemde yayınlanarak bir yayınevini kurtarmış gibi görünen Apropos of Nothing hakkında Woody Allen'ın röportaj verip vermeyeceği, kitabın reklamının yapılıp yapılmayacağı belli değil. Ancak şimdiden merak edip okuyan onlarca insan bulunuyor. The New York Times'a röportaj veren ünlü komedyen ve senarist Larry David ise kitabı okuduğunu söyleyen isimlerden biri. David kitap hakkında şu sözleri sarf etti: "Evet, fantastik bir kitap, çok komik. Odada onunlaymış gibi hissediyorsunuz ve bu kitabı okuduktan sonra adamın yanlış bir şey yaptığını düşünerek yürüyüp gitmek zor."

    Bir süre önce, oyuncu Mia Farrow ve tartışmalı yönetmen Woody Allen'ın kızı olan Dylan Farrow'a Allen'ın 1990'lı yıllarda, istismarda bulunduğu ortaya çıkmıştı. Tüm Hollywood ve Avrupa, Allen'a sırtını dönüştü. Ancak yine de son olarak A Rainy Day In New York filmini hayata geçirmeyi başardı. Filmin başrol oyuncuları Timothee Chalamet ve Elle Fanning, filmden kazandıklarını bağışlamışlama kararı almışlardı. Woody Allen ise tüm suçlamaların karşısında Dylan'a hiçbir şekilde parmağını bile dokundurmadığını söylemişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top