Hesabım
    Bob Odenkirk'li Gerilim Filmi ‘Nobody’ 2021 Yılına Ertelendi

    Better Call Saul yıldızı Bob Odenkirk'ün filmi için biraz bekleyeceğiz..

    John Salangsang/Variety/Shutters

    Universal Pictures, Bob Odenkirk'ın başrolde olduğu aksiyon gerilim filmi "Nobody"i 14 Ağustos 2020'den 26 Şubat 2021'e erteledi. Koronavirus pandemisi nedeniyle sinema salonları kapalı kaldığı için çıkış tarihini erteleyen son filmlerden biri de böylece Nobody oldu.

    Her büyük stüdyo yaz filmi listesinin en azından bir bölümünü ve yüksek beklentide olduğu filmleri erteledi. Disney'in “Jungle Cruise”, Sony'nin “Morbius” ve “Ghostbusters: Afterlife”, Warner Bros.'un “Wonder Woman 1984” ve “The Heights", ”Paramount'un “Top Gun: Maverick” ve Universal'ın “Fast and Furious 9”u bu filmlerin en önemlileri olarak kayıtlara geçti. Son günlerdeki etkilere bakıldığında, stüdyoların pandemi nedeniyle salonların birkaç ay daha açılmasını beklemediği bir gerçek. Universal ayrıca, salı günü yaptığı açıklamada isimsiz bir M. Night Shyamalan filminin 26 Şubat 2021 tarihi için planlandığını ama son gelişmeler üzerine takvimden çıkarıldığını duyurdu.

    Breaking Bad” ve “Better Call Saul” dizileriyle büyük çıkış yakalayan ve çok sevilen Odenkirk, “Nobody”de Hutch Mansell adındaki hafife alınan bir karakteri oynuyor. İki hırsız bir gece banliyödeki evlerine girdiğinde Hutch, ciddi bir şiddet olayını önlemeyi umarak kendini ve ailesini yeteri kadar savunmaz. Genç oğlu Blake (Gage Munroe) hayal kırıklığına uğrar ve karısı Becca (Connie Nielsen) ondan uzaklaşmaya başlar. Yaşananlar üzerine Hutch, uzun süredir bastırdığı öfkesini dışa vurur ve hem karanlık sırları, hem de ölümcül becerileri ortaya çıkar.

    “Nobody”, “John Wick” serisinin anlatı mimarı Derek Kolstad'ın senaryosundan Ilya Naishuller (Hardcore Henry) tarafından yönetiliyor. Christopher Lloyd, Hutch’ın babası ve RZA ise Hutch’ın kardeşi olarak rol alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top