Hesabım
    David Slade İmzalı "Dark Harvest" Korku Uyarlamasına Tarih Seçildi

    Dark Harvest ne zaman izleyicileriyle buluşacak?

    Norman Partridge'in korku romanından beyaz perdeye aktarılacak olan Dark Harvest'ın David Slade'in imzasını taşıyacağı resmi olarak açıklandı. Deadline'ın haberine göre bir Cadılar Bayramı'nda geçen Dark Harvest'ın Michael Gilio'nun kaleme aldığı senaryoyla birlikte sinemalara geçiş yapma süreci başlıyor.

    Korku romanı Dark Harvest uyarlamasının izleyicileriyle ne zaman buluşacağı resmi olarak açıklandı. Belirlenen tarih, 24 Eylül 2021 oldu. Böylece film, Paramount'un My Little Pony filmiyle ve Universal'ın henüz açıklanmayan önemli bir filmiyle rakip olmuş oldu. MGM bünyesinde hayata geçirilecek olan film, 1963 yılının Cadılar Bayramı gününde geçiyor. Bir Ortabatı kasabasında geçen hikayede mısır tarlalarından her Cadılar Bayramı'nda fırlayarak dehşet saçan Sawtooth Jack anlatılıyor. Bir elinde kasap bıçağı taşıyan Sawtooth Jack, kasabanın merkezine gençlerin toplandığı bölgeye doğru ilerliyordur. Ancak gençler av oldukları kadar avcılardır da. Sawtooth Jack'i October Boy olarak adlandıranlar, ömürlerinde bir kez karşılarına çıkacak öldürme fırsatını değerlendirmek isterler. Pete McCormick ise October Boy'u öldürmenin bu kasabadan tek çıkış yolu olduğunu biliyordur. Yalnızca bir kez kazanan olmak uğruna yapmayacağı şey yoktur.

    Dark Harvest'ın yönetmen koltuğuna 30 Days of Night, Hard Candy, Nightmare Cinema, American Gods, Black Mirror: Bandersnatch, Hannibal gibi önemli yapımlarda imzası bulunan David Slade geçecek. Slade, Kwik Stop, Jolene ve Dungeons and Dungeons yapımlarıyla tanınan Michael Gilio'nun kaleme aldığı senaryoyu filme aktaracak. Jumanji: Welcome To The Jungle filminin yapımcılığını üstlenen şirketin altında yer alarak Matt Tolmach ve David Manpearl, Dark Harvest'ın yapımcısı olacak.

    MGM bünyesindeki Dark Harvest 24 Eylül 2021'de izleyici karşısında olmuş olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top