Hesabım
    Kevin Smith, Hala "Moose Jaws"ı Çekmek İstiyor

    Moose Jaws yeniden gündeme geldi.

    Clerks ve aralarında Jay and Silent Bob Reboot'un bulunduğu devam filmlerinde imzası bulunan Kevin Smith, canlı yayında düzenlediği bir Q&A'de kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi. Birkaç yıl önce konuşulan korku komedi türündeki Moose Jaws böylece yeniden gündeme geldi.

    Şimdilerde online streaming platformu Netflix için He-Man animasyon dizisi üzerinde çalışan Kevin Smith, olası projeleri üzerine konuştu. Clerks, Chasing Amy, Mallrats, Dogma gibi yapımlarda Silent Bob olarak karşımıza çıkan Smith, rafa kaldırılan korku komedi filmi Moose Jaws'ın hayata geçirilebileceğinden bahsetti. Coronavirüs nedeniyle tüm çalışmaları duran Smith, karantinadaki canlı yayında Moose Jaws hakkında şu sözleri sarf etti: "Moose Jaws, Jaws'ı köpekbalıkları yerine geyiklerle yapacağım bir film. Bunu yeniden gündeme getirmeniz tuhaf. Önümüzdeki hafta Reboot filmi yaptığımız kişilerle bir telefon görüşmemiz var. Yani evet, yeniden hayat geri dönebilir. İyi olmaz mı?"

    Kevin Smith daha önce de Moose Jaws hakkında konuşmuş ve kendi yazdıkları arasında en çok beğendiği senaryo olduğunu söylemişti: "Bu bir hayran filmi. Bu tıpkı kalbimden geçenleri kağıda dökmem gibi. Jaws'ı seviyorum ve Kanada'yı seviyorum. Bu ikisini kombinledim." Jaws filmi Steven Spielberg'ün klasikleşmiş korku yapımı olarak biliniyor. Jaws'ın ardından son zamanlarda Meg ve Sharknado gibi köpekbalıklı korku filmleri çekildi. Ancak hiçbiri Jaws'ın yarattığı etkiyi yaratmayı başaramadı. Özellikle Sharknado'nun bir parodiyi andırdığını söylemek mümkün.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top