Hesabım
    Christoph Waltz, "Alita: Savaş Meleği"ne Devam Filmi İstiyor!

    Alita: Battle Angel devam filmi kampanyasına Christoph Waltz destek verdi.

    James Cameron ve Robert Rodriguez'in imzasını taşıyan bilim kurgu türündeki Alita: Battle Angel'ın devam filminin çekilmesi için sosyal medyada büyük bir kampanya gerçekleştiriliyor. Online olarak örgütlenen Alita hayranları, ödül törenlerinde protesto yapmalarıyla biliniyor. Bu kampanyaya filmin oyuncularından Christoph Waltz'un da katıldığı ortaya çıktı.

    Geçtiğimiz yıl içerisinde izleyicileriyle buluşan Alita: Battle Angel 170 milyon dolarlık bütçesine karşılık olarak dünya çapında 404 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek fena olmayan bir başarıya imza atmıştı. Ancak Disney, bu başarıyı yeterli görmedi ve devam filmi için yeşil ışık yakmadı. Ancak bu şekilde yok olan birçok filme karşın Alita: Battle Angel'ın hayranları harekete geçti ve bir kampanya düzenleme kararı aldılar. Bu kampanyanın içeriğinde bağış kampanyası düzenleyip bir bayrak yaptırıp bu bayrağı protesto aracı olarak Akademi Ödül Töreni'ne sokmak da bulunuyordu.

    HBO GO ve NOW üzerinden izlenebilen Alita: Battle Angel hakkında bu kez filmin oyuncusu Christoph Waltz konuştu ve eğer devamı çekilirse rol alıp almak istemeyeceği konusunda şu sözleri sarf etti: "Tabii ki, yer alırdım. Ama biliyorsunuz ki ben de yalnızca sizler kadar bilgiliyim. Hakkında hiçbir şey duymadım ve biraz hayalkırıklığına uğradım ve şimdiye kadar bir şey duymamama şaşırdım. Biliyorum ki takipçileri var. O insanların filmi beğendiğini biliyorum ve diğerlerinin söylediklerine karşın ben de sevdim, üzerinde çalışmayı sevdim, sonucunu sevdim. Biliyorsunuz ki Fox'a aitti ve Fox artık yok. Şimdi Disney var. Belki Disney'e uygun değildir, ama bir ipucum da yok. Belki üzerinde bir çalışma vardır ve ben bunu duyacak ilk insan değilimdir.."

    Filmin konusu ise şöyle: Alita (Rosa Salazar), kim olduğunu veya nereden geldiğini bilmediği bir halde, tanımadığı bir gelecekte uyanır. Şefkatli bir doktor olan Ido (Christoph Waltz) onu yanına alır ve cyborg görüntüsünün altında olağanüstü bir geçmişe sahip genç bir kadının kalbi ve ruhu olduğunu fark eder. Alita, yeni hayatına alışmaya çalışırken, Doktor Ido da onu gizemli geçmişinden korumaya çalışır. Yeni arkadaşı Hugo (Keean Johnson) ise Alita’nın geçmişini hatırlaması için, anılarını tetiklemesine yardımcı olmak ister. Bu sırada şehri yöneten tehlikeli ve yozlaşmış güçler Alita’nın peşine düşer. Eşi benzeri görülmemiş dövüş yeteneklerine sahip olduğunu fark eden Alita, geçmişine dair bir ipucu elde eder. Tehlikeli insanlarla karşı karşıya olan Alita, arkadaşlarının, ailesinin ve dünyasının kurtarılmasında kilit rol oynayacaktır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top