Hesabım
    Chris Hemsworth, Sahte "Avengers: Endgame" Sürpriz Bozanı Yaymış!

    Avengers: Endgame yeniden gündeme geldi.

    Netflix'te gösterime sunulacak olan Extraction için gün sayılırken film hakkında konuşan oyuncu Rudhraksh Jaiswal, Chris Hemsworth ile geçmişte yaptıkları bir konuşmadan söz etti. Jaiswal'ın söylediklerine göre Hemsworth ona sahte bir Avengers: Endgame sürpriz bozanı verdi. Bu da Spider-Man hakkındaydı.

    Avengers: Endgame şimdiye kadar en fazla gişe hasılatı elde eden film olarak tarihe geçti. Marvel Sinematik Evreni'nin önemli bir bölümünü sonlandırarak dördüncü evreye geçişi sağlayan film, hala gündemdeki yerini koruyor. Bunun bir nedeni de Chris Hemsworth'ün rol aldığı aksiyon filmi Extraction'ın oyuncularından Rudhraksh Jaiswal'ın Avengers: Endgame hakkında konuşması. Jaisewal şu sözleri sarf etti: "2018 noeli sırasında Bangkok'ta sette tatile gitmeden önceki son çekimleri yapıyorduk. Avengers: Endgame hakkında bazı sürpriz bozanlar elde etmeye çalıştım. Thor'un filmde nasıl yer aldığını sordum. Iron Man ve Captain America'ya ne olacak? Yeni bir karakter olacak mı? Ama başarısız oldum. Chris 'Sana bunları söylemeyeceğim Roody. Filmi izlemek zorundasın' dedi. Ona yalnızca bir sürpriz bozan vermesini söyledim ve o, benim aklımı karıştırmak için sahte sürpriz bozanlar verdi. Ben de bir daha sormadım. Bana Spider-Man'in Ant-Man'e dönüşeceğini söyledi. Bunun nasıl mümkün olabileceğini sordum ve bunu öğrenmek için filmi izlemem gerektiğini söyledi."

    Daha önce birçok kez Marvel'ın başı sürpriz bozanlarla derde girmişti. Özellikle Spider-Man'e hayat veren Tom Holland bu belanın kaynağı olmuştu. Bunun ardından Russo Kardeşler, Holland'a senaryonun tamamını vermeme kararı almıştı. Holland boşluğa karşı oynuyordu ve böylece filmde tam olarak nelerin olduğunu anlamıyor, başkalarına da yayamıyordu. Belli ki Chris Hemsworth, Marvel'ın en ağzı sıkı oyuncularından biri.

    Hemsworth'ün başrolünde yer aldığı Extraction, 24 Nisan tarihinde Netflix'teki yerini alacak. Thor: Love and Thunder için ise coronavirüs salgınının sona ermesinin ardından hazırlıklara başlanacak gibi görünüyor. Taika Waititi ve James Gunn'ın Thor: Love and Thunder ve Guardians of The Galaxy 3 arasında karakter alışverişi yapabilecekleri söylentiler arasında bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top