Hesabım
    Dave Bautista Filmi "My Spy", STX'ten Amazon Prime'a Geçiyor!

    Amazon, yeni aksiyon komedisinin haklarını satın aldı.

    Amazon Studios, ABD'de ve bazı yabancı pazarlarda yayınlamak ve Amazon Prime özel akışında kullanmak için STX'ten Dave Bautista’nın aile komedisi “My Spy”ın haklarını satın aldı. Henüz yayın tarihi konusunda bir açıklama yok. ABD sinemalarının birkaç ay daha açılması beklenmiyor ve stüdyolar en erken çıkış tarihlerini yaz ortasına kadar bırakmış durumda.

    6 Mart'ta, dünya çapındaki Koronavirüs pandemisinin ilk aşamalarında STX, “Trolls World Tour” gösterimi açıldıktan sonra bir boşluktan yararlanmak için Kuzey Amerika çıkış tarihini bir ay öncesine, 10 Nisan'a taşımıştı. Ev sinemasında direkt yayınlanacak olan filmden sonra STX, bir başka riske girmek istemedi ve 18 milyon dolara mal olan My Spy filminin haklarını elinden çıkardı. 

    “My Spy”da Bautista, “Big Little Lies” dizisinden tanıdığımız Chloe Coleman'ın canlandırdığı 9 yaşındaki bir kızla casusluk oyunu oynamak zorunda kalan FBI ajanına hayat veriyor. Bautista'nın gizli kalması ve bir aileyi gözetlemesi emredilir ancak, Coleman tarafından canlandırılan karakter, gizli kameraları keşfederek planı bozar. Daha sonra ona, sessiz kalma sözü vererek santaj yapar ve nasıl casusluk yapıldığını öğretmesini ister.

    Senaryosu Jon ve Erich Hoeber (Red) tarafından yazılan filmin yönetmeni Peter Segal (Get Smart). Good Fear’dan Chris Bender ve Jake Weiner bu projeyi MWM Stüdyoları, Bautista, Segal, Jonathan Meisner ve Gigi Pritzker ile birlikte üretiyorlar. Rachel Shane ve Adrian Alperovich, yürütücü yapımcılar olarak hizmet ederken, Stacy Calabrese, MWM Stüdyoları adına ortak yapımcı olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top