Hesabım
    Ezra Miller'ın "Şiddet Videosu" Bir Şaka Mıydı?

    Polis, herhangi bir çağrı alınmadığını açıkladı..

    Shutterstock

    Geçtiğimiz günlerde Ezra Miller'ın tam anlaşılamayan ve şiddet içerdiği iddia edilen bir videosu yayınlandı. Bir mekan civarında Miller, bir kadını boğazından tutup yere yatırıyor ve video çekimi o an kesiliyor. Videonun görünen kısmında bir şaka olabileceği izlenimi uyandırsa da görmediğimiz kısmında Miller'ın tükürdüğü ve hakaret ettiği iddia ediliyor. Mekanın sahiplerinin Miller'ı uzaklaştırdığı da söylentiler arasında yer alıyor.

    TheWrap, Miller'ın İzlanda'daki bir barın dışında kadını yere ittiğini gösteren video sonrasında ceza soruşturması yapılmadığını doğruladı. Reykjavik Büyükşehir Polisi sözcüsü Gunnar Rúnar Sveinbjörnsson, TheWrap'a memurların hiçbir zaman iddia edildiği gibi olay yerine çağrılmadığını ve polise hiçbir yaralanma bildirilmediğini söyledi. Sveinbjörnsson, “Bu konuda hiç kimse tutuklanmadı veya gözaltına alınmadı” diye de ekledi.

    En çok DC Comics süper kahraman performanslarıyla tanınan, “Batman v Superman” ve “Justice League”deki Flash karakterine hayat veren Ezra Miller'ın temsilcileri henüz yorum taleplerine yanıt vermedi. Olay, 1 Nisan'da saat 18.00 civarında Reykjavik pub Prikið Kaffihús'te meydana geldi. Variety'ye göre ise Miller, bir grup hayran tarafından karşılandı ve bar personeli, kısa bir süre sonra Miller'ın tesisten çıkışına eşlik etti. Yaklaşık 7 saniye süren videoda, “Kavga etmek ister misin? Yapmak istediğin bu mu?” sesleri duyuldu. Miller'ın daha sonra elini kadının boynuna götürdüğü ve yere doğru ittiği görüldü.

    Bu bilgiler ışığında olayın bir şaka olabileceği, viral amaçla çekilmiş olma ihtimalinin yüksek olduğu ve hatta 1 Nisan şakası için düzenlenmiş olabileceği konuşuluyor. Elbette, Miller'ın pek kendinde olmadığı ve bir şiddet olayının öznesi olduğunu düşününler de var. Bakalım yakın zamanda konunun öznesinden bir açıklama gelecek mi?...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top