Hesabım
    Julianne Moore ve Finn Wolfhard, Jesse Eisenberg’in İlk Yönetmenlik Denemesinde Rol Alacak

    Emme Stonde da yapımcılar arasında yer alacak..

    Oscar ödüllü Julianne Moore ve Stranger Things dizisinin yıldızlarından Finn Wolfhard, Jesse Eisenberg'in ilk yönetmenlik denemesi olan "When You Finish the World" adlı bağımsız filmde anne ve oğlu rollerini oynayacak. Emma Stone ve nişanlısı Dave McCary ise Moore'la birlikte film yapımcılardan biri olacak. CAA Media Finance finansmanı ayarlayacak ve dünya çapında satışları yönetecek.

    Eisenberg, aynı zamanda bir uyarlama olan senaryoyu yazıyor ama filmin konusu, aynı adı taşıyan ses serisinden biraz farklı olacak. Hikaye, otuz yılı aşkın bir sürede geçen altı bölümlük bir aile dramasını üç kişi üzerinden anlatıyor. Yeni doğan oğluyla bağlantı kurmayı öğrenen bir baba olan Nathan, hayattaki yerini arayan genç bir üniversite öğrencisi Rachel ve nereden gelipnereye gittiğini bulmayı ümit eden bir genç olan Ziggy bu karakterleri oluşturuyor.

    Eisenberg, Wolfhard ve Kaitlyn Dever ses yapımında üç karakteri seslendirdi ve film versiyonunda yeni bir karaktere (Moore) ve oğluyla (Wolfhard) olan ilişkisine odaklandı. Eisenberg şu anda bağımsız gerilim filmi Vivarium'un yanı sıra Marcel Marceau biyografik savaş draması Resistance'da rol alıyor. Moore yakında Glorias'ta Gloria Steinem olarak görülecek. Stone ise Disney'in mayıs ayında büyük ihtimal dijitalde gösterime sokacağı aksiyon Cruella'da yer alıyor. O ve Eisenberg, Zombieland filmlerinde de birlikte çalışmışlardı.  

    Wolfhard'a gelince, Stranger Things'in dördüncü sezonunun çekimleriyle meşguldü ama Koronavirüs pandemisi pandemisi Netflix üretimi askıya almaya zorladı. Genç bir Eisenberg'i anımsatan oyuncu, kısa süre önce Warner Bros. draması The Goldfinch ve Amblin'in korku filmi The Turning'de rol aldı ve gelecek programda yer alan Ghostbusters: Afterlife'ta karşımıza çıkacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top