Hesabım
    David Bowie Biyografisi "Stardust" Online Olarak Kırmızı Halıya Çıkacak

    Stardust, Tribeca Film Festivali'ne hazırlanıyor.

    Johnny Flynn'in başrolünde bulunduğu David Bowie biyografik filmi "Stardust"tan uzun bir bekleyişin ardından haber geldi. Yılın en çok beklenen filmlerinden biri olan Stardust'ın Tribeca Film Festivali aracılığıyla dünya prömiyerini yapacağı açıklandı.

    I Am Slave ve Death of A President filmlerinden tanıdığımız Gabriel Range'in yönetmen koltuğunda bulunduğu efsane müzisyen David Bowie'nin gençliğini konu edinen Stardust'ın Tribeca Film Festivali aracılığıyla online olarak gösterime gireceği duyuruldu. Film marketinin en dikkat çekici filmlerinden biri olan Stardust'ın böylece tüm olumsuzluklara rağmen satışının gerçekleştirilebileceği düşünülüyor. Bu konu hakkında Fabien Westerhoff şu sözleri sarf etti: "Stardust, film marketinde büyük beklenti taşıyan bir film. Alıcılarımıza ulaştık ve Gabriel'in filmiyle zamanında ilgilenmeleri üzerine onlara bu eşsiz fırsatı güvenli ve kontrollü bir mekanda sunmak için heyecanlıyız."

    Stardust, 2016 yılında kaybettiğimiz ve hem imajıyla hem sanatıyla bir efsaneye dönüşen David Bowie'nin Amerika'ya ilk kez ayak bastığı döneme izleyicileri götürecek. Yıldız müzisyen David Bowie'nin bu yolculuğu Ziggy Dust adını verdiği ikinci kişiliğine ilham olmuştu. Son birkaç yıldır birçok müzisyenin yaşamı beyaz perdeye aktarılıyor. Başta Freddie Mercury'li Bohemian Rhapsody olmak üzere, Taron Egerton'lı Rocketman ve çekimlerine yeni başlanan Austin Butler ve Tom Hanks'li Elvis Presley biyografisi ile henüz yapım aşamasına geçilmeyen Lucy Boynton'lı Marianne Faithful biyografisi en çok dikkatleri çeken yapımlar arasında.

    BAFTA ödüllü Beast filmiyle yıldızı parlayan ve LovesickGeniusVanity Fair, Brotherhood gibi yapımlarda karşımıza çıkan başarılı oyuncu Johnny Flynn'in başrolünde yer aldığı Stardust'ta ona  Açlık Oyunları serisinin yıldız isimlerinden olan ve Neon DemonLovesong gibi filmlerden tanıdığımız Jena Malone, David Bowie'nin karısı Angie rolüyle Johnny Flynn'e eşlik edecek. Stardust filminde, David Bowie'nin kayıt şirketinin yayıncısı olarak ise GlowŞöhrete İlk Adım gibi yapımlardan tanıdığımız Marc Maron eşlik ediyor.

    Tribeca Film Festivali, 15 - 26 Nisan tarihleri arasında gerçekleştiriliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top