Hesabım
    Netflix Yapımı "The Half of It"ten Fragman!

    Romantik komedi "Bir Bilsen"den fragman paylaşıldı.

    Netflix'teki izleyicileriyle buluşmaya hazırlanan "Bir Bilsen"den fragman paylaşıldı. Alice Wu'nun yönetmen koltuğuna oturduğu romantik komedi türündeki "The Half of It"in fragmanında, önemli olanın insanların diğer yarısını bulmasının değil, bulmaya çalışmasının olduğunu öğreniyoruz.

    Orijinal adıyla "The Half of It"in konusu ise şöyle: The Half Of It, arkadaşına sevdiği kızı etkilemesi için yardım etmeye çalışırken, kendisinin de aynı kişiden hoşlandığını fark eden genç bir kızın hikayesini konu ediyor. Utangaç bir kız olan Ellie Chu, derslerinde oldukça başarılı olan bir lise öğrencisidir. Okulun futbol takımındaki öğrencilerinden olan Paul, okulun en havalı kızını etkilemenin yolunu arar. Bunun için de Ellie’den yardım ister. Paul’a yardım etmeyi kabul eden Ellie, bu süreçte kendilesi ile ilgili farkında olmadığı gerçeklerle yüzleşir. Ellie, Paul’un etkilemeye çalıştığı kızdan hoşlandığını fark edince, işler içinden çıkılmaz bir hal alır.

    The Half of It'in yönetmenliğini ve senaristliğini üstlenen Alice Wu'yu Saving Face filminden tanıyoruz. Filmin oyuncu kadrosunda başrolde Nancy Drew, The Good Doctor gibi yapımlardan tanıdığımız Leah Lewis ve The Man In The High Castle'da karşımıza çıkan Daniel Diemer olmak üzere Alexxis LemireEnrique Murciano, Wolfgang Novogratz, Catherine CurtinBecky Ann Baker ve Collin Chou gibi isimler bulunuyor.

    The Half of It, Netflix'teki izleyicileriyle 1 Mayıs tarihinde buluşmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top