Hesabım
    Matt Reeves, Yarattığı Batman Karakteriyle İlgili Konuştu!

    The Batman nasıl bir film olacak?

    DC Evreni'nin yeni Bruce Wayne'ini takdim edecek olan The Batman ile ilgili yeni bilgiler edinildi. Filmin yönetmen koltuğuna oturan Matt Reeves, Batman'in hümanist yönünden ve neden orijin Batman hikayesini ele almayıp kendi Batman'ini yarattığından bahsetti.

    Yönetmen Matt Reeves, Robert Pattinson'ın yıldızı olacağı The Batman filmi ile ilgili konuştu. Son olarak Tales From the Loop dizisine imza atan Reeves, filmin insancıl bir görüşle yapılması hakkında şu sözleri sarf etti: "Bu durum, 'Yapsak harika olmaz mıydı?' gibi bir fikirden yola çıkmadı. Bu, filmi nasıl yapacağımı anlamama izin veren şey. Yalnızca kameranın nereye gittiği,  hikayeyi nasıl yazacağımı, aktörlerle nasıl konuşacağımı duygusal olarak anlarsam ne yapacağımı bilirim. Aksi halde kaybolurum. Bazı insanlar harika kareograflar ve nasıl görsel bir dans ya da benzeri bir şey yaratabileceklerini biliyorlar. Bu tür şeyleri seviyorum. Ama günün sonunda duygusal olarak anlamalıyım."

    Reeves, filme bunu nasıl uyguladığını ise şöyle açıkladı: "Orijin bir hikaye yapmak istemedim. Ama onun kim olduğunu belirleyen kökleri kabul eden bir hikaye yapmak istedim. Bruce Wayne büyük bir bocalama içerisinde ve bu film onun bocalamasından nasıl yükselmeye geçtiğiyle ilgili. Ama bunun anlamı onun bile tamamen durumu anladığı değil. Tüm fikir gölgedekilerin ve yönlendirici olanın ortaya çıkması ve bununla ne kadar iş birliği içinde olduğu, ne kadarının farkında olmadığıyla ilgili."

    80'li ya da 90'lı yıllarda geçeceği tahmin edilen The Batman'in oyuncu kadrosunda, Batman rolüyle Robert Pattinson; Catwoman rolüyle Zoe Kravitz; The Riddler rolüyle Paul Dano ve Jim Gordon rolüyle Jeffrey Wright, Alfred rolüyle Andy Serkis, The Penguin rolüyle Colin Farrell, Carmine Falcone rolüyle John Turturro ve Gil Colson ile Peter Sarsgaard bulunuyor.

    Eğer coronavirüs salgınının sinema sektörü üzerindeki etkisi sona ererse, The Batman 25 Haziran 2021'de sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top