Hesabım
    Ana De Armas, Bond Kızı Olamayacağını Düşünüyormuş!

    Ana De Armas, No Time To Die'da rol alamayacağını düşünmüş.

    25. Bond filmi "Ölmek İçin Zaman Yok", yeni bir yıldız oyuncuyu barındırıyor. Son yıllarda yıldızı en çok parlayan oyunculardan Ana De Armas, filmde, Bond kızı olarak yer alıyor. CinemaBlend'in Armas ile yaptığı röportaja göre oyuncu, Bond kızı olmaya uygun olduğunu düşünmüyormuş.

    Daniel Craig'in son kez James Bond olarak karşımıza çıkacağı No Time To Die, önümüzdeki Kasım ayı içerisinde izleyicileriyle buluşacak. Bond dünyasının yeni oyuncularından biri olan Ana De Armas, CinemaBlend'e film hakkında konuştu ve şu sözleri sarf etti: "Bond kızları yıllardır belirli tipteki kadınlar olarak tasvir ediliyor. Bunu bir çeşit mükemmellik ve normalin ötesinde güzellik standartlarıyla özdeşleştirdim. Benimle uyuşmayan şeyler. Yönetmen beni arayıp 'Karakter henüz yazılmadı, ama bunu senin canlandırmanı istiyoruz' dediğinde şok oldum. Genellikle Bond kızlarının kurtarılmaya ihtiyacı olur. Ya da ölürler; ya da şeytanidirler. Senaryoyu okumaya ihtiyacım vardı. Biraz zaman aldı, ama bana sahneleri gönderdiler. Bu önemli, çünkü hikayeye farklı bir şey katmak istiyorum."

    Daha önce Bond kızını canlandıran oyuncular arasında Bérénice MarloheTonia SotiropoulouGemma ArtertonOlga Kurylenko, Catherina Murino, Eva Green, Rosamund PikeHalle Berry gibi isimler bulunuyordu. Ana De Armas'ın filmdeki karakterinin ayrıntılarını bilmiyoruz. Ancak No Time To Die'ın konusu ise şöyle: Aktif hizmetten ayrılan Bond, yeni hayatına uyum sağlamaya çalışır. Jamaika’da sakin yaşamının keyfini çıkarmaya çalışan Bond'un huzuru, CIA’den eski dostu Felix Leiter'ın kendisinden yardım istemesi ile yarıda kalır. Bond'dan kaçırılan bir bilim adamının kurtarılmasına yardım edilmesi beklenir. Sandığından da tehlikeli olan bu işi kabul eden Bond, yeni teknolojilerle silahlanmış, kötü bir adamın peşine düşer.

    Eğer coronavirüs salgını sona ererse Ölmek İçin Zaman Yok, 12 Kasım 2020 tarihinde izleyicileriyle buluşmuş olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top