Hesabım
    Dwayne Johnson, Black Adam Prodüksiyonunun Gecikeceğini Söylüyor

    Dwayne Johnson, DC filminin prodüksiyonuna ne zaman başlanacağını açıkladı.

    DC Evreni'nin yeni süper kahramanını tanıtacak olan Black Adam ile ilgili yeni bilgiler paylaşıldı. Dwayne Johnson'ın başrolünde yer alacağı filmin prodüksiyonunun ertelendiği açıklandı. Black Adam çekimlerine başlanabilmesi için coronavirüs salgınının durması beklenecek. Bu durumda yeni bilgilerin kesinliği de bulunumuyor.

    Sinema sektörünün tamamen durmasına neden olan coronavirüs salgını, çekimlerine yaz aylarında başlanacak olan birçok filme engel olmuş durumda. Bu filmlerden biri de yıldız oyuncu Dwayne Johnson'ın başrolünde yer alacağı Black Adam. Temmuz ayı başlarında prodüksiyonuna başlanacağı söylenen film, Dwayne Jonson'ın açıklamasına göre Ağustos ya da Eylül ayları içerisinde çekilmeye başlanacak. Ancak bunun da bir kesinliği yok. Oyuncunun söylediklerine göre tüm ekip şimdiden planlarını yapmış durumda.

    Jaume Collet-Serra'nın yönetmen koltuğuna oturacağı Black Adam, Shazam'ın ikiz kardeşi olarak biliniyor.  C.C. Beck ve Otto Binder'ın yaratıcısı olduğu DC çizgi romanlarına göre Black Adam  ilerleyen zamanlarda Black Adam kötü olmayı bir nevi bırakarak, geçmişte işlediği suçları affettirmek amacıyla anti-kahramana dönüşür. Çizgi romanlarda geçenlere göre, Black Adam Antik Mısır dönemlerinde ortaya çıkar. Firavun II. Ramses döneminde Shazam yüksek rahip olur. Shazam kendini geliştirdikçe güçlerini miras olarak bırakması gereken birine ihtiyaç duymaya başlar. Ramses'in oğlu olarak bilinen Teth-Adam da Shazam'ın bu konuda ilgisini çeken ilk isimlerden biri olacaktır. Teth-Adam, Shazam adını söylediği zaman altı Mısır Tanrısı tarafından kutsanacaktır... Dwayne Johnson da daha önce yaptığı açıklamayla çizgi romanlardaki gibi Black Adam'ın kötü adam olarak karşımıza çıkmayacağını söylemişti.

    Eğer coronavirüs salgını bir engel çıkarmazsa, Black Adam 7 Ocak 2022 tarihinde izleyicileriyle buluşmuş olacak. Shazam 2'nin ise 1 Nisan 2022'ye işaretlendiği bilinenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top