Hesabım
    "Wonder Woman 1984"dan Yeni Görseller!

    Gal Gadot başrollü Wonder Woman 1984'dan yeni ayrıntılar geldi.

    Gal Gadot'nun başrolünde yer aldığı Wonder Woman 1984'dan yeni görseller paylaşıldı. Empire Magazine'e özel olan görsellerden birinde Wonder Woman'ın kostümünden detaylar görürken, diğerinde Chris Pine'ın canlandırdığı Steve Trevor ile birlikte görüyoruz.

    Vizyon tarihi yakın bir zamanda değiştirilen Wonder Woman 1984'dan yeni görseller paylaştıldı. Görsellerle birlikte Steve Trevor karakterinin dönüşü bir kez daha kanıtlanmış oldu. 2017 yapımı Wonder Woman filmiyle DC Evreni'ne giren Diana, Justice League filmiyle yerini sağlamlaştırmıştı. Şimdilerde DC filmleri birer birer sekteye uğruyor. Coronavirüs salgını öncelikle The Batman, Black Adam, Shazam gibi filmlerin çekimlerinin ertelenmesine yol açtı. Wonder Woman 1984'un vizyon tarihi de bu sırada Haziran'dan Ağustos ayına alındı. Ancak Ağustos ayında da virüs salgınının sona erip ermeyeceği öngörülemiyor.

    DC Evreni'nin güçlü kadın kahramanı Wonder Woman'ın yeni filmi Wonder Woman 1984'un oyuncu kadrosunda  Gal Gadot'un yanı sıra, Pedro PascalConnie NielsenChris PineKristen WiigGabriella WildeRobin Wright ve Lyon Beckwith gibi oyuncular yer alıyor. Film, bizlere iki yeni kötü karakteri de tanıtacak. Bunlardan biri Pedro Pascal'ın canlandırdığı Max Lord olurken diğeri Kristen Wiig'in hayat verdiği Cheetah karakteri olacak. Wonder Woman çizgi romanlarının 1943'te yayınlanan 6. sayısından beri farklı kimlikler ve farklı güçlerle tekrar tekrar ortaya çıkan Cheetah, çizgi roman boyunca kimi zaman süper güçlere sahip, kimi zaman sadece zeki bir düşman olarak Wonder Woman'la çarpışan, çita kostümlü bir karakter olarak işlenmişti. Max Lord ise DC çizgi romanlarında insanların zihinlerini kontrol edebilen bir metahuman olarak biliniyor.

    Wonder Woman 1984, 14 Ağustos 2020 tarihinde tüm dünyadaki izleyicileriyle buluşacak gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top