Hesabım
    İstanbul Film Akademi'de Usta İsimlerle Online Eğitimler Başladı!

    İFA, sinema eğitimlerine online olarak devam ediyor.

    İstanbul Film Akademi, dünyanın çeşitli yerlerinde yapılan çalışmalardan yola çıkarak coronavirüs salgını boyunca sürecek olan online eğitimler vermeye başladı. Usta isimlerle, ev ortamında sinema eğitimi alma imkanı sunan İstanbul Film Akademi, birçok önemli ismi eğitmen olarak ağırlıyor.

    Salgının insanları evde kalmaya yönlendirdiği şu günlerde İstanbul Film Akademi, örnek bir girişim yaparak online eğitim vermeye başladı. Eğitim veren ustalar arasında Aşk-ı Memnu, Fatmagül’ün Suçu Ne? ve Emmy ödüllü Kara Sevda dizilerinin yönetmeni Hilal Saral, Hacıvat Karagöz Neden Öldürüldü? Yedi Kocalı Hürmüz filmlerinin usta yönetmeni Ezel Akay; Yahşi Cazibe, Hayat Bilgisi dizilerinin senaristi Gani Müjde; Muhteşem Yüzyıl, Vatanım Sensin dizilerinin başarılı yönetmenleri Yağmur Taylan ve Durul Taylan; Netflix'in ilk Türk dizisi Hakan Muhafız'a imzasını atan ve Baskın gibi korku sineması için önemli bir filmi hayata geçiren Can Evrenol; Arif ve 216, Kocan Kadar Konuş filmlerinin yönetmeni Kıvanç Baruönü; Muhteşem Yüzyıl, Vatanım Sensin dizilerinin görüntü yönetmeni Burak Kanbi; Homeland ve Avatar’ın cast direktörü Kimberly Graham gibi önemli isimler bulunuyor.

    İstanbul Film Akademi'nin eğitimlerine katılmak için online olarak başvuru gerçekleştirilebiliyor. Eğitimler arasında oyunculuk, yönetmenlik, fantastik film, senaryo, görüntü yönetmenliği gibi programlar bulunuyor. Detaylı bilgiye https://bit.ly/2RDlTXx web sitesinden veya bilgi@istanbulfilmakademi.com, 0212 224 3762 - 0530 252 9575 telefonlarından ulaşabilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top