Hesabım
    Sam Raimi'nin Örümcek Adam'ında "Doctor Strange" Göndermesi mi Vardı?

    Sam Raimi, yıllar sonra Spider-Man serisi hakkında konuştu.

    Sam Raimi'nin imzasını attığı Quibi kıssa korku antoloji dizisi 50 States of Fright ilk bölümüyle izleyicileriyle buluşmaya başladı. Raimi'nin verdiği bir röportaj sırasında konu Tobey Maguire başrollü Spider-Man serisine geldi. Konu ise Spider-Man filmlerinin Doctor Strange referansı verip vermediğiydi.

    50 States of Fright dizisinde senarist olarak yerini alan başarılı isim Sam Raimi, verdiği bir röportajda Spider-Man filmleri hakkında konuştu ve şu sözleri sarf etti: "Çocukken Doctor Strange'i çok severdim. Ama o her zaman Spider-Man ve Batman'den sonra gelirdi benim için. Muhtemelen mükemmel çizgi roman kahramanları arasında beşinciydi. Çok özgündü. Ama Spider-Man 2'deki o anda bir Doctor Strange filminin gerçekleştirilebileceği konusunda hiçbir fikrim yoktu. Yani benim için tamamen tesadüfi olarak o cümle filmde yer aldı." Sam Raimi'nin söz ettiği sahne J.K. Simmons'ın canlandırdığı J. Jonah Jameson ve Ted Raimi'nin canlandırdığı Ted Hoffman'ın karşılıklı konuşmasına dayanıyor. Otto Octavius'a Dr. Octopus denildiği söyleniyor ve Jameson alternatif isimler soruyor. Hoffman, Doctor Strange'i önerdiğinde Jameson fazlasıyla beğeniyor.

    Şimdilerde 2016 yılında ilk kez hayata geçirilen Doctor Strange'in şimdilerde devam filminin geleceği konuşuluyor. Yönetmen olarak ise Sam Raimi'nin adı anılıyor. Ancak Raimi henüz anlaşma yapıp yapmadığını açıklamadı. Korku türünde olması beklenen filme eğer Sam Raimi getirilirse yönetmen korku sinemasındaki deneyimlerini bolca kullanabilir. Yönetmen, Evil DeadArmy of Darkness gibi yapımlara imzasını atmıştı. Doctor Strange In The Multiverse of MadnessBenedict Cumberbatch ve Elizabeth Olsen başrolüyle beyaz perdede olacak. Vizyon tarihi için şimdilik 5 Kasım 2021 işaretlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top