Hesabım
    "Influx" Uyarlamasına "Bloodshot"tan David S. F. Wilson Getirildi

    Influx bilim kurgu romanı beyaz perdeye aktarılıyor.

    Valiant Comics'in süper kahramanlarından biri olan Bloodshot'ın uyarlamasında yönetmen koltuğuna oturan David S.F. Wilson, yeni bir bilim kurgu uyarlamasının ekibine getirildi. Influx adındaki romanın yönetmen koltuğuna Wilson oturacak gibi görünüyor.

    Daniel Suarez'in yazarı olduğu ve 2014 yılında okuyucularıyla ilk kez buluşmuş olan Influx bilim kurgu romanının filme aktarılacağı resmi olarak duyuruldu. Görsel efekt uzmanı olarak bilinen ve Bloodshot: Durdurulamaz Güç ile ilk uzun metraj filmini çekmiş olan Dave Wilson, Influx'un yönetmenliğini üstlenecek. Gelecekte geçen Influx, bir parçacık fizikçisini odağına alıyor. Bilim insanı, dünyayı mükemmelleştirmek için yeni keşifler üzerinde çalışırken, laboratuvarı teröristler tarafından basılır. Gizli bir hükümet departmanı tarafından kaçırılır ve onlarla çalışması için zorlanır. Fizikçi, onlarla çalışmayı reddeder. Bu durum da yapay zeka araştırmacıları tarafından işkence görmesine ve hapis tutulmasına neden olur. Bu hapishaneden kaçması ve hükümetin neden onun işini yapmasını engellediğini öğrenmesi gerekmektedir.

    Yönetmen Dave Wilson, bu açıklamayı sosyal medya üzerinden yaptı ve şu sözleri sarf etti: "Influx. Hayaller gerçek oluyor. Bu kitabı 6 yıl önce ilk kez okuduğum zamandan beri,  uyarlamak istiyordum. Şimdi ise Daniel Suarez ile tanışmamın doğru zamanı geldi. Teşekkürler Chris Anderson. Sony Pictures'a bunu yapmak üzere Zack Olkewics ve EA Films ile geri dönmek heyecan vermenin ötesinde bir şey."

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top