Hesabım
    Leonardo DiCaprio ve Robert De Niro'dan Büyük Ödül!

    Usta oyuncular, yardım kampanyasına destek karşılığında Scorsese filminde rol teklif ediyor..

    Leonardo DiCaprio ve Robert De Niro, hayranlarına Martin Scorsese'nin yönettiği “Killers of the Flower Moon” adlı filmde bir figüran rolü kazanma fırsatı sunuyor. Hayranlar, DiCaprio’nun “Amerika Gıda Fonu”, “Meals of Wheels” ve “No Kid Hungry” gibi oluşumları destekleyen meydan okuma yoluyla para bağışlayarak yarışmaya katılabilecekler.

    Bu etkinlikte toplanacak bağışlar, Koronavirüs pandemisinden etkilenenlere yemek sağlanmasına yardımcı olacak. DiCaprio ve De Niro, meydan okumayı DiCaprio’nun Instagram hesabında yayınlanan bir videoda açıkladı. De Niro yayınlanan videoda; “En savunmasız topluluklarımızın desteğimize her zamankinden daha fazla ihtiyacı var” dedi.

    Meydan okumayı kazanan kişi, figüran rolüne ve sette bir güne ek olarak, film galasına muhteşem üçlüyle birlikte katılacak. Videoda, DiCaprio ise; "Büyük Martin Scorsese, Robert De Niro ve benimle çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak ettiyseniz, bu sizin şansınız. Robert ve ben, Martin tarafından yönetilen "Killers of the Flower Moon" adlı yeni bir filme başlayacağız. Size küçük bir rol sunmak, günü üçümüzle birlikte sette geçirmek ve prömiyere katılmak için size bir fırsat sunmak istiyoruz.” dedi.

    Videonun sonunda, iki kişi Matthew McConaugheyEllen DeGeneres ve Jamie Foxx'a yarışmaya katılmaları için meydan okudu. Diğer meydan okuma teklifleri arasında, Justin Bieber'ın kazananın evinde "One Less Lonely Girl" şarkısını söyleme şansı ve Kevin Hart’ın bir sonraki filminde yer alma fırsatı yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top