Hesabım
    Tom Hardy'li Suç Filmi Capone'dan Fragman!

    Yılan hikayesine dönen filmden ilk fragman yayında..

    Vizyon yolculuğu yılan hikayesine dönen, ünlü gangster Al Capone'un hayatından kesitler sunan ve uzun süre adı Fonzo olarak lanse edilen filmden ilk fragman yayınlandı. Son olarak "Capone" olarak adlandırılan filmde Tom Hardy başrolü oynuyor ve mafya babası Al Capone'u canlandırıyor. Filmin yönetmeni ve senaristi Josh Trank sosyal medya hesabından fragmanı paylaştı. Çıkan haberlere göre "Capone", direkt olarak dijital mecralarda yayınlanacak. Trank'in paylaşımındaki tarihe göre film 12 Mayıs 2020'de prömiyer yapacak.

    Inception, The Dark Knight, LockeMad Max: Fury Road ve Oscar adaylığı kazandığı The Revenant filmleriyle tanınan başarılı oyuncu Tom Hardy, birkaç senedir gündemde olan, vizyon tarihi ve adı değişiklik gösteren, son dönemde ise unutulmaya yüz tutan projeyle çok konuşulmuştu. Filmin senaristi ve yönetmeni Josh Trank, daha önce Chronicle ve Fantastic Four filmlerini yönetmişti. Filmin oyuncu kadrosunda Hardy dışında, “Mad Men” ve "Green Book" yapımlarından tanıdığımız Linda Cardellini, “Çarpışma” filminin  Oscar adayı başrolü Matt Dillon, “Twin Peaks”in Altın Küre sahibi oyuncusu Kyle MacLachlan, “İskoçya Kraliçesi Mary”de izlediğimiz Jack LowdenKathrine NarducciNoel Fisher ve Gino Cafarelli gibi oyuncular bulunuyor.

    Film, Chicago şehrini ve Amerika'yı kasıp kavuran mafya babası Al Capone'un hayatının bir kısmına odaklanıyor. Vergi kaçırmak suçundan 10 yıl hapse mahkum olan Capone, bu hikayede dışarı çıktıktan sonra akıl sağlığını yavaş yavaş yitirir ve geçmişiyle yüzleşmeye başlar. Capone gibi acımasız, nefret dolu bir insan bile geçmişin getirdikleriyle kolayca yüzleşemeyecektir. 

    Film sinema salonları için planlanmıştı ama önce filmin aksilikleri, sonra ertelemeleri ve şimdi de Koronavirüs pandemisi buna engel oldu. Capone, 12 Mayıs 2020 tarihinde prömiyer yapacak ama direkt satışa mı çıkacak, yoksa streaming platformlarından birinde mi yer alacak? Bunu birkaç gün içinde öğreneceğiz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top