Hesabım
    Mark Ruffalo, Marvel İçin Yeniden Hulk Olacak mı?

    Mark Ruffalo karakterinin geleceği hakkında konuştu.

    Marvel Sinematik Evreni'nde Bruce Banner'a hayat veren Mark Ruffalo, Marvel'daki geleceği hakkında konuştu. Avengers filmlerinin sona ermesinin ardından kendine nerede yer bulacağını bilemediğimiz Hulk karakteri, Mark Ruffalo'ya göre geri dönmeyebilir.

    The Kids Are Allright, Spotlight, Foxcatcher, Dark WatersBegin Again gibi yapımların yıldız oyuncusu Mark Ruffalo, Hulk karakterinin geleceği hakkında konuştu. HBO'nun I Know This Much Is True dizisinin başrolünde yer alan Ruffalo, dizinin tanıtımı için verdiği bir röportajda Robert Downey Jr. ve Chris Evans'ın hikayelerinin sona ermiş olmasına karşın, Hulk'ın hala Marvel'da yeri olabileceğini belirtti. Ancak anlaşmalara dökülen hiçbir şey yoktu. Oyuncu bu konuda şu sözleri sarf etti: "Hulk'ın She-Hulk'ta görüleceğine dair bazı konuşmalar var. Eğer iyi bir şeyle gelirsek gerçekten ilginç olabilir. Şimdilik masada olan yalnızca bu var. Gerçekten ilginç olabileceğini düşündüğüm bir fikir var. Onun hayatını hiç takip etmedik. Her zaman bir yanda oluyor. Avengers'ın Rosencrantz ve Guildenstern'ı gibi. Boşlukları tüm bu filmler arasında başına ne geldiğiyle doldurursak ilginç olabilir."

    Tüm Avengers karakterlerine bir son yazılmış ya da devamlılıklarını belirtici bir senaryo yazılmışken, Hulk'ın belirsizliklerle mücadele verdiği görülüyor. Captain America, Iron Man ve Black Widow tamamen evrene veda etti. Thor ve Galaksinin Koruyucuları ekibi kendi filmleriyle yollarına devam edecekler. Hawkeye yanına Kate Bishop'ı alarak kendi maceralarına atılacak. Vision ve Scarlet Witch'e özel dizi izleyeceğiz. Hatta Falcon ve Winter Soldier bile The Falcon and The Winter Soldier dizisiyle kaldıkları yerden devam edecekler. Ancak Hulk için belirlenen hiçbir şey yok.

    Coronavirüs salgının atlatılması ve yeni film ve dizilerin izleyicileriyle buluşmasının ardından neler olacağını göreceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top