Hesabım
    David Bowie Biyografik Filmi "Stardust"tan Klip Paylaşıldı!

    Stardust'tan ilk video geldi!

    Birkaç yıl önce hayata veda eden müzisyen David Bowie'nin gençlik dönemini anlatan Stardust'tan bir klip paylaşıldı. Tribeca Film Festivali'nin yıldızı olması beklenen Stardust'ın klibinde, Bowie ve Rob Oberman'ın motivasyon konuşmasına tanıklık ediyoruz. Oberman, Bowie'nin Amerika'nın yıldız müzisyeni olacağını söylüyor!

    Stardust, 2016 yılında kaybettiğimiz ve hem imajıyla hem sanatıyla bir efsaneye dönüşen David Bowie'nin Amerika'ya ilk kez ayak bastığı döneme izleyicileri götürecek. Yıldız müzisyen David Bowie'nin bu yolculuğu Ziggy Dust adını verdiği ikinci kişiliğine ilham olmuştu. I Am Slave ve Death of A President filmlerinden tanıdığımız Gabriel Range'in yönetmen koltuğunda bulunduğu efsane müzisyen David Bowie'nin gençliğini konu edinen Stardust, 1971 yılında geçiyor.

    Yahoo'nun haberine göre, David Bowie'nin oğlu Duncan Jones film hakkında şöyle ilginç bir açıklamaya imza attı: "Hiçkimsenin biyografik film için müziklerin haklarını vermediğinden eminim. Filmin yapılmayacağını söylemiyorum. Ben bu filmin babamın hiçbir müziğine sahip olmadığını söylüyorum ve bunu hayal edemiyorum. Onun müzikleri ya da ailesinin rızası olmadan bu filmi görmek istemek izleyicilere bağlı bir şey."

    Bunun ardından film şirketi devreye girerek, Stardust'ın tam olarak biyografik bir film olma niyetinin olmadığını söyledi. Filmin Joy Division'ı anlatan Control ya da John Lennon'ı anlatan Nowhere Boy'a benzediği belirtilen Stardust'ta Bowie'nin coverladığı şarkıların kullanıldığı ve orijinal şarkılarının kullanılmadığı belirtildi.

    I Am Slave ve Death of A President filmlerinden tanıdığımız Gabriel Range'in yönetmen koltuğunda bulunduğu Stardust'ın vizyona girip girmeyeceği bilinmiyor. Ancak 15 ile 26 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Tribeca Film Festivali'nde online olarak gösterime sunulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top