Hesabım
    Jamie Lee Curtis'ten, Knives Out'un Yönetmeni Rian Johnson'a Gizli Mesaj

    Rian Johnson, kendisine gelen mesajı paylaştı.

    Bıçaklar Çekildi filmi ile The Last Jedi sonrasında kariyerini kurtararak büyük bir başarı yakalayan yönetmen Rian Johnson, sosyal medya üzerinden bir karantina paylaşımı yaptı. Rian Johnson, filminin yıldızlarından Jamie Lee Curtis'in gönderdiği bir mesajı takipçilerine gösterdi.

    Daniel Craig'in başrolünde yer aldığı Knives Out filmiyle beklenenin çok üstünde bir başarıya sahip olan Rian Johnson, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla ilgileri üzerine çekti. Kendisine Jamie Lee Curtis'ten şifreli bir karantina mesajının geldiğini söyleyen Johnson, "Kendimize ait gizli bir iletişim yolumuz var. Bunu Jamie ile birlikte bulmalısınız." sözlerini sarf etti.

    Bilindiği kadarıyla Rian Johnson'ın aklında bir Knives Out devam filmi bulunuyor. Stüdyo da bu filme yeşil ışık yaklı. Baş karakter olan dedektif Benoit Blanc'ı bu sayede bir kez daha izleyeceğiz. Ancak geri kalan tüm hikaye ve karakterler değişecek. İlk filmin konusu ise şöyleydi: Bıçaklar Çekildi, ünlü bir yazarın ölümünün ardındaki sırrı ortaya çıkarmaya çalışan bir dedektifin hikayesini konu ediniyor. Ünlü bir suç romanı yazarı olan Harlan Thrombey, 85. yaş gününde evinde ölü bulunur. Meraklı bir araştırmacı dedektif olan Benoit Blanc, gizli bir şekilde cinayet araştırmasında yer almaya başlar. Harlan Thrombey'nin ailesine soruşturma için başvurulur, ancak aile tam anlamıyla hiçbir işe yaramazdır. Blanc, tüm bu yüzeyde görünenlerin altını kazımak ve tüm yalanları ortaya çıkararak Thrombey'nin ölümünün ardındaki gerçeği bulmak için zorlu bir mücadeleye girişir. Dedektif, araştırmasını ilerlettikçe, saklı kalan birçok gerçek ortaya çıkar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top