Hesabım
    Tom Holland'ın Jake Gyllenhaal Paylaşımı Ortalığı Karıştırdı!

    Tom Holland, Jake Gyllenhaal'u "husband" olarak nitelendirdi.

    Marvel Sinematik Evreni'nin yıldız oyuncusu Tom Holland, geçtiğimiz gün içerisinde rol arkadaşı Jake Gyllenhaal'un da dahil olduğu bir videoyu sosyal medya üzerinden paylaştı. Paylaşımında yer alan "Missing my husband" kısmı sosyal medyada küçük çaplı bir olaya neden oldu.

    Spider-Man: Far From Home filminde Marvel Sinematik Evreni'ne Mysterio karakteriyle dahil olan Jake Gyllenhaal, Tom Holland ile birlikte sosyal medyanın gündemine oturdu. Yıldız oyuncu Tom Holland, Instagram üzerinden Jake Gyllenhaal ve kardeşi Harry Holland ile birlikte bulunduğu uçakta çekilen bir videoyu paylaştı. Herkesin son derece eğlendiği videoyu paylaşırken Holland'ın "Kocamı özlüyorum." cümlesi dikkatleri çekti ve bir anda sosyal medyanın tartışma konusu oldu.

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    Missing my husband

    Tom Holland (@tomholland2013)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Bunun üzerine sosyal medyada yer alan yorumlardan bazıları şöyle:

    "Tom Holland olmak ve Jake Gyllanhaal tarafından şefkatle sevilmek"

    "Tom Holland ve Jake Gyllenhaal'un Instagram romantizminin eşi yok."

    Tom Holland Disney ile yollarını Spider-Man 3'ün ardından ayıracak. Spider-Man'in çizgi roman haklarını elinde bulunduran Sony ise Holland'ı kendi yarattığı evrende kullanmaya devam edecek. Jake Gyllenhaal'u ise bir daha bu evrende herhangi bir şekilde görüp göremeyeceğimizi bilmiyoruz. Marvel Sinematik Evreni için yepyeni bir evre açıldı ve bu sırada evrene birçok yeni kahraman katılacak. Avengers ekibini ise bir daha bir arada görmeyeceğiz. Spider-Man 3, 16 Temmuz 2021 tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top