Hesabım
    Hugh Jackman, Cats Teklifini Geri Çevirmiş!

    X-Men filmlerinin yıldızı Hugh Jackman, Cats'te rol alabilirdi!

    X-Men filmlerinden Logan filmine kadar Wolverine karakterine hayat vermiş olan yıldız oyuncu Hugh Jackman, bir itirafta bulundu. Jackman, yılın en kötü filmi olarak bilinen Cats müzikalinde az kalsın rol alacakmış! Ancak oyuncu kendisine gelen teklifi reddettiğini açıkladı.

    Rebel Wilson, James Corden, Judi Dench, Idris ElbaIan McKellen gibi onlarca harika ismi bir araya getirmeyi başaran Tom Hooper'ın imzasını attığı Cats filmi, yılın en kötü filmi olarak tarihe geçmişti. CGI ile insan yüzlü ve uzuvlu kediler yaratma fikri izleyiciler tarafından pek de hoş karşılanmamıştı. Şimdi ise Hugh Jackman, The Daily Beast ile konuştu. Oyuncu Cats'te rol alma ihtimalinin bir zamanlar bulunduğunu söyledi ve şu sözleri sarf etti: "Müsaitliğe ve zamana bağlı olan birkaç seçenek vardı. Ama ben yalnızca zaman olarak müsait değildim. İnsanları kötüleme işinde olmak ya da çoğunluğun söylediklerine katılmak istemiyorum. Filmi görmedim ve Tom Hooper sahip olduğumuz en harika yönetmenlerden biri."

    Hugh Jackman ayrıca artık canlandırmayacağı Wolverine karakterinin geleceği hakkında konuştu: "Partiden ayrılma konusunda benim için doğru zaman olduğunu biliyordum. Yalnızca benim için değil, karakter için de geçerli. Başka biri karakteri alacak ve onunla devam edilecek. Devam edilmemesi için fazla iyi bir karakter. Bu tıpkı eve gidiş yolunda olmanız ve arkadaşınızın arayıp 'Dostum yeni bir DJ geldi ve müziği harika. Geri dönecek misin?' demesi gibi. Diyorsunuz ki 'Kulağa iyi geliyor, ama hayır.' Başka biriyle iyi olacaklardır."

    Hugh Jackman'ın müzikal filmlerde fazlasıyla başarılı olduğunu biliyoruz. Les Miserables'daki Jean Valjean rolü ve The Greatest Showman'de P.T. Barnum rolü akıllara kazınmıştı. Ayrıca Jackman, tiyatro sahnelerinde de müzikal performanslarına devam ediyor. Oyuncu son olarak HBO'da yayınlanacak olan Bad Education filminde rol aldı ve film eleştirmenler tarafından oldukça beğenilmişti. Bad Education 25 Nisan'da ekranlarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top