Hesabım
    Robert Eggers'ın Zengin Kadrolu "The Northman"i Dev Prodüksiyonlu Olacak

    Robert Eggers, The Northman hakkında konuştu.

    The Lighthoouse ile başarısını yükselten yönetmen Robert Eggers, gelecek projesi olan The Northman hakkında konuştu. Bir viking hikayesini anlatacak olan film, Eggers'ın söylediklerine göre şimdiye kadar çekmiş olduğu filmlere kıyasla büyük bütçeli bir prodüksiyona sahip olacak.

    The Witch ile harika bir çıkış yakalayan, The Lighthouse ile kendini diğer korku filmi yönetmenlerinden ayırarak imzasını oluşturan Robert Eggers, yeni filmi The Northman hakkında konuştu. Yönetmen şu sözleri sarf etti: "Bir şeyler üzerinde çalışan çok küçük bir ekip var. Zırh ustaları karakterler için zırh üretmeye devam ediyor. Prostetikler yapılıyor. Ben de görüntü yönetmeni ve storyboard sanatçısı ile çalışıyorum. Bazı şeylerin yapılması gerekiyor. Lokasyon yöneticimiz, sık sık henüz yarısı inşa edilmiş olan set mekanlarını kontrol ediyor. Filmde birçok lokasyon var. Yani sık sık izcilerle birlikte yeni mekanlar bulmaya ya da bulduğumuz ve set kurduğumuz mekanları yeniden değerlendirmeye gidiyoruz. Bu dünyayı tasarlıyoruz, köyleri inşa ediyoruz, binlerce kostüm ve prostetik yapıyoruz. Eğitilmeye ihtiyacı olan atları eğitiyoruz. Sahneleri tasarlıyoruz. Genellikle görsel efektlerin, hayvanların ya da dublörlerin olduğu sahnelere storyboard yaparım; tüm departmanların aynı anda çalışabilmesi için gereklidir. Ama bu filmde bir teknede olmayan ya da ekstra olmayan çok az sahne var. Filmin çoğu için çok fazla zaman alan storyboard yapıyoruz ve bu boş zamanda çalışmaya devam ediyoruz."

    İzleyicisini uzak bir tarihe götürecek olan The Northman "10. yüzyıl İzlanda'sında geçen bir Viking intikam destanı" olarak tanımlanıyor. Filmin oyuncu kadrosunda yönetmenin The Lighthouse'ta da çalıştığı usta oyuncu Willem Dafoe, Big Little Lies dizisinin yıldızı Nicole Kidman, Eggers'ın The Witch'te başrol yaptığı genç ve yetenekli oyuncu Anya Taylor Joy, IT filmlerinin yıldızı Bill Skarsgard ve The Little Drumer Girl, Big Little Lies, Long Shot, Melancholia gibi birçok yapımda karşımıza çıkan Alexander Skarsgard ve Dracula dizisiyle beğenileri kazanan Claes Bang bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top