Hesabım
    John Krasinski, Lise Öğrencileri İçin Online Mezuniyet Balosu Düzenliyor

    John Krasinski karantinada olanları eğlendirmeye kararlı!

    Oyuncu ve yönetmen John Krasinski, coronavirüs salgını nedeniyle karantinada olan lise çağındaki gençlere destek olmak için bir etkinlik düzenliyor. Krasinski, sosyal medya üzerinden yayınladığı eğlenceli videoyla birlikte, online olarak yıl sonu balosu düzenleyeceğini açıkladı. Müzikler ve ikramlar Krasinski'den!

    Sessiz Bir Yer serisinin yönetmen koltuğuna oturan The Office ile bir yıldıza dönüşen başarılı isim John Krasinski, tüm dünyayı etkileyen coronavirüs salgını nedeniyle evlerine tıkılı kalan gençler için çözümler üretmeye çalışıyor. Birçok liseli gencin mezun olacağı dönem geldi çattı. Amerika'da tam bu dönemlerde mezuniyet baloları ve yıl sonu baloları yoğunluk gösteriyor. Ancak özellikle Amerika'da salgın nedeniyle günde 4.000'in üzerinde kişinin hayatını kaybetmesi, uzun bir süre daha okulların kapalı kalacağını ve mezuniyetlerin gerçekleşemeyeceğini gösteriyor. Krasinski ise, bir TikTok videosu ile birlikte kendisinin DJ'i olacağı yıl sonu balosunun duyurusunu yaptı. Bugün, Amerika saatiyle akşam 8 ile sabah 5 arasında gerçekleştirilecek olan online balo, Youtube üzerinden düzenlenecek.

    Krasinski geçtiğimiz haftalarda da The Office'in diğer yıldızı Steve Carell ile birlikte canlı yayına imza atmıştı. Yıllar sonra ikiliyi karantinada ve sosyal mesafelerle olsa da bir arada görmek hayranları sevindirmişti. Krasinski'nin yönetmen koltuğuna oturduğu Sessiz Bir Yer 2, coronavirüs salgını başgöstermeseydi Mart ayı içerisinde vizyona girmiş olacaktı. Ancak filmin vizyon tarihi Eylül'e ertelenmek durumunda kalındı. Oyuncu, "Some Good News" adı altında Youtube üzerinden program yayınlamaya devam ediyor ve böylece karantinadaki insanların yüzünü güldüren haberleri evlere taşıyor.

    John Krasinski'nin yıl sonu balosu bu akşam Youtube üzerinden gerçekleştirilecek!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top