Hesabım
    Reed Morano, Jennifer Lopez'li "The Godmother"ı Yönetebilir!

    The Godmother'ın yönetmenliği ve senaristliği için görüşmeler yapılıyor.

    Geçtiğimiz aylarda ünlü pop şarkıcısı ve oyuncu Jennifer Lopez'in "The Godmother" isimli biyografik filmde başrolde yer alacağı duyurulmuştu. Şimdi ise filmin yönetmen koltuğu için son olarak The Rhythm Section'ı çeken Reed Morano ve senarist koltuğu için William Monahan ile görüşüldüğü açıklandı.

    Primetime Emmy ödüllü The Handmaid's Tale ile büyük bir başarı yakalayan Reed Moreno'nun yeni projesi The Godmother olabilir. Açıklananlara göre The Godmother'da Jennifer Lopez, uyuşturucu baroniçesi Griselda Blanco'ya hayat veren isim olacak. Reed Morano son olarak kadın kahramanlı bir ajan filmi olan The Rhythm Section'ı hayata geçirmişti. Ancak film gişede batmıştı. The Godmother'ın senaryosu için ise The Departed, London Boulevard, Body of LiesKingdom of Heaven gibi önemli işlere imza atan William Monahan ile görüşmeler sürdürülüyor. Monahan'ın The Departed ile kazandığı bir Oscar ödülü bulunuyor.

    Biyografik yapım "The Godmother", Griselda Blanco'nun gerçek hayat hikayesine dayanıyor. Griselda “La Madrina” Blanco'nun yükselişi ve düşüşünü konu alacak olan film, Kolombiya'da fakir bir çocukluktan gelip uyuşturucu dünyasının göbeğine yerleşen ve acımasızlığıyla hem rakiplerine hem de ortaklarına korku salan uyuşturucu baroniçesinin adımlarını takip edecek. 2 milyar dolardan fazla paraya sahip olduğu tahmin edilen Blanco, Miami'de 1970 ve 1980’lerde gerçekleşen ve "Cocaine Cowboy Savaşları" olarak adlandırılan bir dizi silahlı çatışmanın elebaşlarından biriydi.

    Jennifer Lopez son olarak The Hustlers'da rol almış ve performansı son derece beğenilmişti. Daha önceki dedikodulara göre Jennifer Lopez, The Godmother'ın yönetmenliğini üstlenmek istiyordu. Ancak Reed Morano'nun olaya dahil olmasıyla bu isteğinden vazgeçmiş gibi görünüyor. The Godmother'ın ne zaman hayata geçirileceği şimdilik bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top