Hesabım
    John Krasinski, Billie Eilish ve Jonas Brothers Eşliğinde Online Balo Düzenledi!

    Karantinadaki lise öğrencileri için mezuniyet balosu yapıldı!

    Başarılı oyuncu ve yönetmen John Krasinski, Youtube programı "Some Good News" ile ilgileri üzerinde toplamaya devam ediyor. Krasinski, geçtiğimiz hafta duyurusunu yaptığı online mezuniyet balosunu, Cuma gecesi gerçekleştirdi. Karantinadaki lise öğrencilerine moral desteği amacıyla yapılan baloya Billie Eilish, Jonas Brothers ve Rainn Wilson gibi sürpriz isimler katıldı.

    Sessiz Bir Yer serisinin yönetmen koltuğuna oturan The Office ile bir yıldıza dönüşen başarılı isim John Krasinski, tüm dünyayı etkileyen coronavirüs salgını nedeniyle evlerine tıkılı kalan gençler için bir mezuniyet balosu düzenledi. Youtube kanalı üzerinden canlı olarak gerçekleştirilen baloda, yayına birçok lise öğrencisi ve aileleri balo kıyafetleriyle birlikte katıldı ve duygularını ifade etti. Öğrencilerin dansları ve gönderdikleri balo fotoğrafları yayına damgasını vurdu. John Krasinski'nin sürpriz konukları arasında gençler arasında fazlasıyla popüler olan Jonas Brothers, Grammy ödüllü genç müzisyenler Billie Eilish ile Finneas O'Connell ve Chance the Rapper bulunuyordu.

    Krasinski geçtiğimiz haftalarda da The Office'in diğer yıldızı Steve Carell ile birlikte canlı yayına imza atmıştı. Yıllar sonra ikiliyi karantinada ve sosyal mesafelerle olsa da bir arada görmek hayranları sevindirmişti. Şimdi ise Krasinski The Office'teki diğer rol arkadaşı Rainn Wilson'ı mezuniyet balosuna davet ederek yeniden bir sürprizle karşı karşıya bıraktı. Krasinski'nin yönetmen koltuğuna oturduğu Sessiz Bir Yer 2, coronavirüs salgını başgöstermeseydi Mart ayı içerisinde vizyona girmiş olacaktı. Ancak filmin vizyon tarihi Eylül'e ertelenmek durumunda kalındı. Oyuncu, "Some Good News" adı altında Youtube üzerinden program yayınlamaya devam ediyor ve böylece karantinadaki insanların yüzünü güldüren haberleri evlere taşıyor.

    Amerika'da şimdilerde coronavirüs salgını nedeniyle günde 2.000'in üzerinde insan yaşamını yitiriyor. Diğer yandan da sokağa çıkma yasağının kaldırılması için protestolar sürüyor. Ekonominin bunu daha fazla kaldıramaması nedeniyle birkaç ay içerisinde yaşamın yeniden başlatılacağı söyleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top