Hesabım
    David Ayer, Suicide Squad'da Harley Quinn Tasviri İçin Özür Diliyor

    David Ayer'dan Suicide Squad cevabı...

    James Gunn imzasıyla yoluna devam eden Suicide Squad'ın orijinal filminin yönetmeni David Ayer, Harley Quinn ile ilgili açıklama yaptı. Sosyal medyada yönetmene Margot Robbie'nin canlandırdığı Harley karakterinin bir cinsel obje olarak tasvir edildiği yorumu gelmişti. Bunun üzerine başka takipçiler de Ayer'in Harley'e bakışının politik olduğunu ifade etti. Ayer, bu konuda özür dilemek zorunda kalmıştı.

    Suicide Squad filminin yönetmen koltuğuna oturan David Ayer, Warner Bros tarafından başarısız bulunduğu için The Suicide Squad'a yönetmen olarak getirilmemişti. Karanlık tondaki çizgi romanları, karakterleri eğlenceli hale getirerek beyaz perdeye yansıtan Ayer'e sosyal medyadan sıklıkla eleştiriler gelmeye devam ediyor. Ayer, bu eleştirileri olumlu karşılıyor gibi görünüyor. Geçtiğimiz hafta bir takipçi şu sözleri sarf etmişti: "Suicide Squad'da ve Birds of Prey'de Harley cinsel bir objeye dönüştürülmüştü. O gerçek bir karakter, süs bebeği değil." Ayer ise "Üzücü bir şekilde hikayesinin içi boşaltıldı. Aslında birçok açıdan bu onun filmiydi. Harley çizgi romanlarını doğru bir hale getirdim. Şimdilerde her şey politik. Her şey. Ben yalnızca eğlendirmek istedim. Daha iyisini yapabilirim."

    Bugün ise David Eyer'e bir takipçisinden şöyle bir yorum geldi: "Kadın bir karakterin istismar içerisindeki ilişkisi politiktir dostum. Kamera ile ona bakış açın politikti. Onu kullanış şeklin politikti. Onu bir objeye dönüştürdün ve buna rağmen yükselmeyi başardı. Bu da politikti." Ayer bu sözlere, kendisinin değişen dünyayı öğrenerek büyüdüğünü söyleyerek cevap verdi.

    Son olarak James Gunn, The Suicide Squad'ın yönetmenliğini üstlendi. Çekimlerinin tamamen bittiği ve karantinada evlerden çalışmalara devam edildiği biliniyor. Eğer coronavirüs salgını sona ererse film 6 Ağustos 2021 tarihinde sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top