Hesabım
    "The Batman"in Politik Bir Duruşu Olacak mı?

    Matt Reeves, The Batman ile ilgili Daily Beast'e konuştu.

    Coronavirüs salgınının patlak vermesinden hemen önce, The Batman çekimleri başlamış ve ilk detaylar verilmeye başlanmıştı. Ancak Mart ayından bugüne setlere ara verildi. Şimdi ise filmin yönetmen koltuğuna oturan Matt Reeves, film hakkında konuştu ve The Batman'in hangi aşamada olduğundan bahsetti.

    Robert Pattinson'ı başrolüne yerleştiren The Batman'in çekimlerine salgının yol açtığı güvensiz ortam sona erene kadar devam edilmeyeceği yönetmen Matt Reeves tarafından belirtildi. Reeves'in söylediklerine göre, ara verilmeden önce çekimlerin çeyreği sona ermiş durumda bulunuyordu: "Bitirmemiz gerken üç çeyrek kısım daha var. Ve doğru zaman geldiğinde, çekim yapmanın güvenli olduğu zaman, bitirmek için geri döneceğiz. Keşif süreci gerçekten heyecan vericiydi. Robert harika bir aktör ve filmde bir sürü harika aktörümüz var. Bu maceraya onlarla birlikte devam etmek heyecan verici ve farklı bir şey yapmaya çalıştığımızı hissediyoruz. Ama gerçekten zor zamanlardı. Ekibimizden biri virüs kaptı ve öldü. Çok üzücü bir dönemdi."

    Son olarak Tales from the Loop dizisine imzasını atan Matt Reeves, The Batman'in politik bir film olup olmayacağı sorularına da cevap verdi. Bruce Wayne'in mafya ile mücadele veren, polisin tam olarak yanında durmayan, yozlaşmış adaletin karşısında duran, kendi adaletini kendi sağlayan, ancak Jim Gordon gibi insanlar sayesinde polis gücünden de destek alan bir kahraman olduğu biliniyor. Matt Reeves Bruce Wayne'in karakter yapısı hakkında şöyle konuştu: "Bu parçaları kullanıyoruz ve daha önce keşfedilmemiş yollarla bunları keşfediyoruz. Nolan bu yapıyı harika bir şekilde kullandı ve Tim Burton da öyleydi. Ben ise hangi harika filmlerin tarihlerine gireceğimi biliyordum. Yalnızca bir Batman filmi yapmak istemedim. Benim için önemli olan şeyleri keşfedeğim bir Batman filmi yapmak istedim."

    80'li ya da 90'lı yıllarda geçeceği tahmin edilen The Batman'in oyuncu kadrosunda, Batman rolüyle Robert Pattinson; Catwoman rolüyle Zoe Kravitz; The Riddler rolüyle Paul Dano ve Jim Gordon rolüyle Jeffrey Wright, Alfred rolüyle Andy Serkis, The Penguin rolüyle Colin Farrell, Carmine Falcone rolüyle John Turturro ve Gil Colson ile Peter Sarsgaard bulunuyor.

    Eğer coronavirüs salgınının sinema sektörü üzerindeki etkisi sona ererse, The Batman 25 Haziran 2021'de sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top