Hesabım
    James Gunn, Howard The Duck Filmi Hakkında Ne Düşünüyor?

    James Gunn, hayranlarıyla soru cevap gerçekleştirdi.

    Guardians of The Galaxy serisinin yaratıcısı başarılı yönetmen James Gunn, karantina sırasında fikir üretmeye ve hayranlarıyla iletişim içerisinde kalmaya devam ediyor gibi görünüyor. Gunn, Instagram üzerinden gerçekleştirdiği soru-cevaplarla merak edilen konulara açıklık getirdi. Bu konulardan biri de Howard The Duck filmiyle ilgili oldu.

    1986 yılında bir live-action olarak filme aktarılan Howard The Duck, James Gunn'ın imza attığı Guardians of The Galaxy'de görülmüştü. İnsan biçiminde bir uzaylı olan Howard The Duck Guardians of The Galaxy'nin yanı sıra Avengers: Endgame'de de çok kısa bir şekilde görülmüştü. Dünyaya Thanos ile savaşmak için gönderilen Howard The Duck'ın ile ilgili James Gunn'a bir soru yöneltildi: "Orijinal Howard The Duck filmini izledim. Film ve Marvel'da belirmesiyle ilgili ne düşünüyorsunuz?" Gunn bu konuya şu şekilde cevap verdi: "İyi bir film değildi. Onlardan ben sorumlu olduğum sürece filmlerde belirmesini seviyorum." 

    1986 yapımı filmin hem eleştirmenler tarafından beğenilmediği, hem de gişede kötü bir dönem geçirdiği biliniyor. Yalnızca bütçesinin yarısını gişede geri kazanmayı başaran filmin başkahramanının büyük bir hayranı olduğunu Gunn daha önce şu şekilde açıklamıştı: "Büyük bir Howard The Duck hayranıyım. Bunu bilmeyen insanlar için ben büyük bir Marvel çizgi romanları hayranıyım. Ama çocukluğumda favori karakterim Howard The Duck olmuştu. Geriye döndüm ve tüm bu çizgi romanları topladım. Yer aldığı tüm çizgi romanlar bende var." Ancak James Gunn'ın şimdilik Howard The Duck'ı filmleştirmek gibi bir projesinin olmadığı görülüyor.

    Guardians of The Galaxy 3 filminin çekimlerine ise coronavirüs salgınının sona ermesiyle birlikte başlayabileceği düşünülüyor. Bundan önce ise The Suicide Squad filmi vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top